Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ні, в мене все італійською Дякую, займусь ще цим питанням між італійськими імігрантами😁
-
Апостиль на них не стоїть? Бо на моєму дипломі з туризму пише і по італійській і по англійській.. такшо я перекладом не займалася, не знаю 🤷♀️
-
Всім привіт) може хтось знає, коли на візу просять документи з армії, їх треба перекладати на англійську?
-
Ребят, кто в курсе где можно купить какую нибудь подсветку в комнату?
-
Привіт ✌️ Хтось прилітав з дитиною 16 років, в якої visitor visa CUAET? Який permit видають в такому випадку: study or work? Дякую
-
Я имею в виду что бы не заказывать с интернета
-
Amazon
-
Обычно даже в marshall's, winners бывают. Ленты всякие, ночники
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,якщо летіти в Торонто з пересадкою в Монреалі , мені дадуть Ворк перміт в аеропорті Монреалі?чи як? Дякую
-
Вітаємо Lilia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт! Підкажіть можливо хтось також як і я провтикав пройти мед огляд, що робити в такій ситуації, може знаєте?! 90 днів пройшло і тепер не знаю, розумію що потрібно пройти але як діяти в цьому випадку?
-
Ого Мені наче ні, дякую
-
На ел.пошту прийде попередження пройти протягом 60 днів,мені так приходило
-
Электронные сигареты- низкие цены . Пишите в ЛС.
-
Шановні друзі! Фотозвіт з нашої минуло вечірки готовий до перегляду, просимо вибачення за затримку! Всім приємного перегляду! www.facebook.com/share/p/vm6wB7y7fduefKbA/?mibextid=I6gGtw Публікуйте світлини та не забувайте позначати нас @teavasee_inc А також хочемо нагадати, що в Четвер 15 лютого вас очікує наступна наша вечірка: Tea Va See Valentine’s | Ukrainian Party 💞 Слідкуйте за нами щоб нічого не пропустити До зустрічі в Четвер | 15 лютого) Telegram: t.me/tea_va_see З любовʼю «Tea Va See Lounge» Цінуємо кожного ❤️🔥
-
Привіт, люди підкажіть де отримати ворк перміт коли тільки прилетів, куди підходити в аеропорту?
-
Дякую
-
Там будуть ось такі бокси. Підходите і заповнюєте інформацію про себе, далі в загальну чергу і вас по паспорту відправлять на певну чергу. Ви нічого не пропустите.
-
Вітаємо Oleksandr, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
При выходе из терминала 3 идите на право пока не увидите укр флаг 🇺🇦
22 Jan 2023, 02:47
108485/118866
about 2 hours ago