Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ввечері це страшно
-
Я якось був гетто випадково, коли житло шукав знімати, заїхав, ще не знав, що там гетто, а там так грязно і куча темних, а житло здавав китаєць, я відмінив зустріч і додому поїхав...
-
Украинский
-
Уточните какой паспорт? Канадский, Украинский?
-
Наверное потому что уехал из Украины в 2000 году и никогда не возвращался) Один раз на месяц сгонял в 2006, понял что там нечего делать и больше никогда туда не ездил
-
Где сделать такой формат
-
Для паспорта
-
Кто то делал фото ребенку 10 на 15 ?
-
Спасибо за совет, чтоб я без вас делал
-
В Україні всі білі, чого не сидиться?
-
З таким менталітетом не треба було сюди приїжджати
-
На канадский можно в любой фотографии сделать, я в волмарте делал раньше. Я думаю если объяснить какого размера должна быть фотография они и на Украинский сделают
-
У меня есть электронный вариант фото , но мне не могут его распечатать
-
Дякую, ззаду тікета пише )
-
Тикеты в смысле? На нем все написано
-
як оплатити штраф ?
-
Доброго дня. Для відкриття банкіської карточки треба сім картка канадська? Дякую
-
Привіт 🫶🏻 Я майстер 3 🇺🇦, виконую перманентний макіяж губ, брів та міжвійкового простору, ламінування вій, брів, пофарбування та корекцію воском або пінцетом.💋 Запрошую вас до себе щоб підкреслити свою природню красу, та менше часу витрачати зранку та виглядати шикарно🤫 Дарую знижку на перманентний макіяж будьякої зони 15%❣️🎁 Локація ° Mississauga or Etobicoke Роботи можна переглянути в інстаграм сторінці @romanivna27💜
-
@Romanivna27 [874708827] переслав повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 18/02/2024 00:03.
-
Кто сегодня прилетел в Канаду в Торонто,подскажите ситуацию с бесплатным жильем 🙏🏻
22 Jan 2023, 02:47
108921/118848
16 minutes ago