Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день. Как обстоят дела с отелями от красного креста? Дают ли жилье или может сайт их? Записываться заранее или по факту прилета?
-
Доброго дня! Можливо хтось вже знайшов ортодонта в Торонто Буду вдячна за контакти
-
Чумодан с Польщі морем приблизно 100 баксів. Основне з собою забери інше посилкою. Йти може місяця 2
-
Он новый ему месяц и стоит 3000$. В Украине все ноуты щас берут. В Польше я его и не продам с укр гарантией. Думала главные детали привезти кладью но блин пока я соберу заново в Канаде то будет простой по работе. Потому мне полюбьому надо комп в Торонто тащить 🤷♀вот и спрашиваю у людей кто как вез. ( Хотя бы дорогое сама а морем дешёвые детали)
-
Здравствуйте, какие есть самые бюджетные варианты грузоперевозок Украина -Канада? Можно не экспресс море. Видела из Чернигова 30 кг Мист экспресс взял 15 000 грн. Есть что-то бюджетнее? Юкрейн экспрессом отправляли?(мне они как-то потеряли посылку и отморозиличь, страшно) И кто как системный блок перевозил , расскажите ( по частям планирую но наверное все не выйдет перевезти лотом???)
-
Вітаю! підкажіть, будь ласка, хто стикався з таким питанням і як ви вирішили його. Наша сім’я планує народжувати у Канаді, але після, розглядаємо можливе повернення в Україну. Які документи потрібно буде зробити в Канаді для в’їзду в Україну, та й взагалі для можливості вильоту з Канади. Я громадянка України, але я так розумію, що тільки канадського свідотства про народження дитини буде недостатньо для перетину українського кордону. Підкажіть , будь ласка, в кого був такий досвід, що необхідно робити? І як довго займає цей процес? Заздалегідь дякую!
-
Подскажите плиз кто знает по пов Проезда в Ричмонд Хилл. Мне гугл выдает маршрут сначала на голубом автобусе а потом на розовом либо какогото другого цвета. Вопрос)) : если я покупаю билет в автомате, сажусь в голубой автобус, потом делаю пересадку, работает ли этот билет или надо другой покупать?
-
Добрий, я збираюсь десь приблизно біля 20их чисел
-
Привіт всім,хтось отримував по приізду стаді перміт?
-
Усім привіт💙💛моє ім’я Христина, я майстер перманентного макіяжу зі Львова. Запрошую Вас до себе на процедури. Працюю на топ матеріалах🥇Leader/Kwadron ін. 🌿Моя концепція: подарувати кожній жінці відчуття легкості та впевненості в своїй красі❕в будь-який час дня та ночі, чи це в спеку чи в дощ,чи в хуртовину.Не витрачаючи на це ні зусиль ні свого часу,ні ще тих важливих 15хв сну,підмальовуючи війки,брови і як буває зазвичай: коли спішиш чи дуже потрібно,вони підводять і не виходять симетричними, псують нам настрій з самого ранку. Знайомо ?Правда?Так у кожної😓 Пропоную це змінити 🫶🏻 і подарувати собі відчуття легкості та впевненості у своїй природній красі, яку ми вміло підкреслимо за допомогою перманенту та ламі вій 🌿 📋Запрошую на: ⁃ ламінування вій +фарб+живлення ⁃ перманент брів (пудрові,елітний градієнт, візажні) ⁃ перманент губ ⁃ міжвійка ⁃ також можна придбати подарунковий сертифікат Буду чекати Вас в📩 🍀 #майстер Toronto,Mississauga,ін. ☝🏻Можливий виїзд до клієнта