Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Прадам новую капельную кофеварку. Покупал за 80+такс. Отдам за 35. Фотки в лс
-
"два позитивных человека", вы меня забанили, или самозабанились?) Отзовитесь, а то я переживать начал, вдруг вы с Ниагары прыгнули и все, нет вас больше.
-
Я КЛЯНУСЬ СВОЇМ ЗДОРОВ'ЯМ ЦЕ ПРАВДА!!! БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ЯКЩО Є СУМНІВИ МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ!!!
-
Вітаємо Олег Сірко, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо ., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт всім !! Сподіваюся, у вас все добре. Я веб-розробник і дизайнер. Я відіграв важливу роль у впровадженні просунутих інтерфейсних рішень розробки за допомогою інтеграції React, Tailwind CSS, Bootstrap та API. Моє володіння технікою керування станом, хуками та маршрутизатором React забезпечило плавну навігацію між різними сторінками, покращуючи загальну взаємодію з користувачем. Я успішно співпрацював із зацікавленими сторонами, щоб створити надійні веб-рішення, оптимізував веб-сторінки для різноманітних пристроїв і проводив регулярні оновлення, забезпечуючи включення найновіших функцій і вдосконалень. Я шукаю роботу або будь-яку роботу, чи можете ви мені допомогти? Також я готовий розробити портфоліо чи сайти для вашої компанії
-
Вітаємо Dada, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Діана 🦋, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Igor, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо купувати квиток туди і назад, бо дешевше ніж в один бік, чи будуть якісь проблеми з проходженням прикордонників??
-
Дякую
-
Привіт. Чи є тут ті хто летів з Торонто до США по u4u?
-
Володимир [1871341200] переслав повідомлення. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 19/02/2024 13:54.