Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт💙💛моє ім’я Христина, я майстер перманентного макіяжу зі Львова. Запрошую Вас до себе на процедури. Працюю на топ матеріалах🥇Leader/Kwadron ін. 🌿Моя концепція: подарувати кожній жінці відчуття легкості та впевненості в своїй красі❕в будь-який час дня та ночі, чи це в спеку чи в дощ,чи в хуртовину.Не витрачаючи на це ні зусиль ні свого часу,ні ще тих важливих 15хв сну,підмальовуючи війки,брови і як буває зазвичай: коли спішиш чи дуже потрібно,вони підводять і не виходять симетричними, псують нам настрій з самого ранку. Знайомо ?Правда?Так у кожної😓 Пропоную це змінити 🫶🏻 і подарувати собі відчуття легкості та впевненості у своїй природній красі, яку ми вміло підкреслимо за допомогою перманенту та ламі вій 🌿 📋Запрошую на: ⁃ ламінування вій +фарб+живлення ⁃ перманент брів (пудрові,елітний градієнт, візажні) ⁃ перманент губ ⁃ міжвійка ⁃ також можна придбати подарунковий сертифікат Буду чекати Вас в📩 🍀 #майстер Toronto,Mississauga,ін. ☝🏻Можливий виїзд до клієнта
-
Всім доброго дня.✋ За декілька місяців перебування в Торонто, помітив, що місцеві заклади з японською кухнею, пропонують не такі роли, до яких звикли я, та мої друзі.😕 Тому я, як сушист з 5-ти річним досвідом пропоную свої послуги на святкування днів народження та інших урочистих подій, або просто, щоб розбавити свій день.🍱🥳 Усі роли будуть за дуже доступними цінами,✔️🍣. За попереднім замовленням, буде доступна безкоштовна доставка🍙 Також, можемо зробити будь-який рол за вашими вподобаннями. За деталями: (647) 638-6578
-
👋🏻привет. Интересовалась и я по знакомым зубными клиниками также и еще вдобавок украиноязычными или русскоязычными врачами в них. Записала себе контакт, делюсь, может пригодится🤷🏼♀️ врача зовут Ярослав. Но на счет расценок не знаю Queens Quay Dental Centre 482 Queens Quay W, Toronto, ON M5V 2Y3 (647) 352-0755 g.co/kgs/evXf6x
-
В посольстве Украины
-
Спасибо)
-
Огоо