Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я шукаю роботу офіціантом або тренером в спортзалі ТЕРМІНОВО!!! Якщо хтось знає де наймають буду вдячна за допомогу!
-
Доброго вечора дорогі співвітчизники! Може хтось підкаже де купити роз'ємний замок "блискавка"? Дякую!
-
Кому интересно, и хочет какой-то ерунды из Темы, там щас халява есть
-
@ba1u9 [5654043984] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 21/02/2024 00:37.
-
temu.com/s/OizPiQcTLc1xYb Я извиняюсь за спам, но Тема раздает подарки 🎁
-
Вітаю! У звʼязку з переїздом, продаємо речі, які купували 4 місяці тому (все нове). Район High Park.
-
Вітаємо 46375, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Тільки з дітьми і інвалідам 1 і 2 групи
-
Вітаємо Vladimir, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Олег, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий вечір, шукаю швачку для пошиття театрального костюма, може хтось підкаже контакт, буду вдячна🫶🏻🙏🏼
-
Привіт, подав на продовження ворк перміту по куает. Нинішній ворк Перміт закінчується вкінці 2025. Вчора загрузив заявку на продовження. Сьогодні прийшло підтвердження, що отримали заявку. В якій написано, This letter is a proof to work under the same conditions as your original work permit until August 17, 2024. Тобто, вони дали мені менше часу, ніж було спочатку?
-
Кристина [461538525] переслав повідомлення. • Нові попередження: (3/3) ❕ • Дія: Забанений 🚷 до 24/02/2024 02:43.
-
Кристина [461538525] переслав повідомлення. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 21/02/2024 03:13.
-
Кристина [461538525] переслав повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 21/02/2024 03:13.
-
С 1 апреля по 1 ноября 2024 года сдается квартира по адресу 4070 confederation pkwy, Missisauga. 2 bedroom 2 bathroom. Панорамные окна в пол во всех комнатах, включены бассейн, два спортзала , игровые комнаты, 2 парковочных места, локер. 3000$. Вода и отопление включены в стоимость , электричество - нет
-
це стандартний лист, який каже про те, що ви можете працювати до серпня 2024 за старим вп, поки вони приймають рішення по заявці. насправді, якщо почитати лист, то вони пишуть, що якщо вони не встигнуть прийняти рішення раніше, то ви можете далі працювати по старому, поки робиться новий