Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Во первых КК давным давно уже не предоставляет отели. Во вторых, КУИАС на 100% спонсируется правительством, о чем сам волонтеры и сказали
-
Вітаю, може у когось є де переночувати сьогодні? За оплату. Не курю, не пʼю, з ранку в зручний для вас час зʼїду.
-
Може, хтось знає гарного українського ювеліра в Торонто?
-
Уряд напряму не фінансує це все, тому і ніяких зобов'язань він не має. Він наймає на суб підряд "потрібні" " благодійні організації", від зміни вивісок кінцеві бенефіціари не міняються.
-
Друзі, доброго вечора! Шукаю Dj-ея для івенту. Пишіть в особисті.
-
Старий травіанщик в своєму стилі😂
-
🆘Доброго вечора, Чи є хтось тут хто міг би на ЗАВТРА записати на здачу біометрії за $$$ десь у Торонто або в радіусі 300км?? Дуже важливо, бо подались на ПР і завтра останній день щоб здати біометрію
-
Жил в этом отеле, девочки которые работет в поддержке украинцев - лучшие, все подскажут :)
-
Я сначала прочитал «жил в этом отеле, девочки лучшие»
-
Отели финансирует правительство. Спич окончен.
-
Мне 1 уже предложил за 600$😂
-
Смотря какую помощь вы предлагаете
-
Кому с слотом на паспорт помощь?
-
Нужна помощь с записью в консульство паспорт ребёнку до 16 лет. Не могу никак записаться 🙃 кто знает явки/ пароли /время и другие лайфхаки.
-
Вітаємо KARIMAN, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Круто, вот то бізнес, нічого не скажеш
-
Пишите лс
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ЯКЩО Є СУМНІВИ МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ!!!!
-
На заході схеми ще покруче чим у нас😂😂😂
-
Henry Fisher [6832810192] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 23/02/2024 09:01.
22 Jan 2023, 02:47
109297/119111
4 minutes ago