Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Їдь в Оквіл. Всі три етапи здала з першої спроби.
-
кому нужна paбoтa в Торонто - напишите мне, есть очень хороший вариант
-
Всі три рази здала с першого разу😂😂😂 Я теж в Оквілі здав с першого разу)))
-
Всім привіт . Хто знає : подорожуючи по Канаді , які документи потрібні для домашніх тварин ?
-
G1, G2, GFull. Так! Всі три етапи з першого разу👍 Читати навчись😂
-
"Коцаный" забыл дописать))
-
Ты серьезно? Хюндай с пробегом под 200 тысяч за 16000 $ ?
-
Хто знає яка сама вигідна компанія доставки ? Треба переправити речі з Канади в США . Буду вдячний за інформацію.
-
Можу порадити свого викладача, займаємось онлайн і я і дочка, дуже задоволені 😊 Контакти скину в приватні повідомлення
-
Зверніться в Ontario Works
-
Вітаємо Anastasiia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Андрей Кравцов 📱 🇩🇪, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Володимир [1871341200] переслав повідомлення. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 08/03/2024 10:54.
-
Володимир [1871341200] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 08/03/2024 10:54.
-
Друзі, термінової допомоги потребують розвідники підрозділу НГУ бригади оперативного призначення "Рубіж". Потрібно терміново купити і встановити новий(вживаний,робочий) двигун на бойовий пікап L200. Приблизна сума збору 95 000 грн Всім наперед дякуємо за підтримку і допомогу. Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Двигун для пікапу НГУ На вживаний двигун і його заміну та нові комплектуючі (запчастини) Для бригади оперативного призначення НГУ "Рубіж" 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/93JHrvGozf 💳Номер картки банки 5375 4112 1635 2711 www.facebook.com/share/p/9zGwsczq5LMDvpDX/
-
Вітаємо Елена, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здрaвcтвyйте, прeдостaвляю yдалённyю зaнятoсть. 1000$+ в нeдeлю Кoмy интepeсно, пишитe +
-
Доброго дня! Чи можливо якось щоб відправили гроші з України сюди і зняти їх тут? Якщо так то як саме? Дякую!
-
Вітаю, можливо хтось допоможе. 6 людей, сьогодні відвезти на Ніагару з Торонто, і назад Можна 2 авто, або один мінівен чи бус
-
Добрый день, куплю гривну или с карты на карту или отдам наличными.
22 Jan 2023, 02:47
110365/118860
about 6 hours ago