Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
До того, що ви на шляху, на якому вам зустрінеться дуже багато невідомого і нового, і що у вас буде багато нових вражень та знань.
-
О, скільки відкриттів чудових Готує нам просвіти дух, І досвід, син помилок тяжких, І геній, парадоксів друг, (І випадок, Бог винахідник...) О.С.Пушкін
-
А можно контакт дівчини перукаря ?
-
О скільки відкриттів чекає на вас...
-
Налоги
-
Привіт) Я український 🎥кінорежисер із Києва, зараз знаходжусь в Торонто та шукаю творчих, активних, комунікабельних українців для знайомства та подальшої колобораціі)Буду радий якщо ви сприяєте, або надасте інформацію про культурні заходи, вечірки, виставки.. Культурні центри де збираються наші українські активні діячі)Дякую вам велике)Чекатиму на фідбек✌️
-
Всем привет , кто то подсказать , где можно найти толкового иммиграционного адвоката или консультанта руско или украинско говорящего?
-
І якщо тобі вдастся то налаштуй кредитку. Виграєш - поверненням кеш беку, та підняттям кред скору.
-
Служба же ви зареєстрували рахунок. Типу CityName Hydro
-
Та система то є сайт якийсь?
-
Біли виставлятимуться періодично, і відправлятимуться на пошту (електронну). Раджу зайти в ту систему та налаштувати автосплату
-
Шукаємо з подругою бейсмент або кімнату в Торонто , розглянемо всі варіанти
-
Як оплачувати рахунок за воду? Рахунок зроблений на мене. На пошту будуть приходити листи з рахунками? Чи онлайн ?
-
Пс. Якщо мова звісно не йде про очі і зуби, там в більшості платно (але не все, деякі випадки покриваються охіпом)
-
Всі операції тут ідуть по деж страховці (в Онтаріо охіп, в інших провінціях інше) Тому й черга. За кеш тут нема
-
Доброго дня! Можливо хтось знає чи користується послугами юриста, адвокати ? Можете порадити спеціаліста ( бажано зі свого досвіду) ? Когось хто розбирається у законах то може допомогти з їх оформленням Дуже дякую
-
Но думают уже на кипр ехать и делать так как очень долго
-
Не знаю… 😩
-
Да но тянется что то долго
-
По страховке ждёт или за наличные тоже долго ждать?
22 Jan 2023, 02:47
11042/118949
about 2 hours ago