Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Официальный выезд с Украины в ЕС. За подробностями пишите в лс
-
Всем привет, ездим на Ниагарский водопад каждый день, забираем из дома и привозим обратно, там по времени гуляете сколько хотите. Есть 1 место на завтра, за остальные дни пишите в лс.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи є ще програми у Торонто на безкоштовне житло на 14 днів?
-
звісно))
-
Может дадут и без детей, но нужно иметь "план б"
-
Дякую!
-
По моему если без детей, то уже не дают...ну а так в аеропорту сразу дают, где еще...
-
Нет, по любому можно
-
Добрий ранок. Як отримати в Uber що я там працюю чи скільки заробляю? Для оренди житла потрібно. Дякую
-
Добрий , з банківського рахунку.
-
Продление WP , может сказаться на получении PR ?
-
Привіт у кого є контакти інформаційної підтримки хочу зробити медичне страхування Ohip і потрібно підтвердити адресу ?
-
Добрий день. Шукаю full time роботу швачки, няні, прибиральниці. Англійський початковий. Я швачка з досвідом 10 років. Також маю швейне обладнання, можу шити на дому. Можу дивитись за вашими дітьми, водити їх в садочок, школу. Можу прибирати вашу оселю, офіс, швидко все прибираю. Я живу в Mississauga. Буду вдячна за допомогу.
-
Вітаю! Хтось може допомогти придбати квитки з Дубліна до Торонто! Нам відмінили бронь з Дубліна , а ми з дитиною не можемо надовго застрягти в Дубліні , а перельоти в основному лише через Америку 😭😭😭
-
Вітаємо Catherine, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
таке питання , хто подався по програмі Возєднаню сім’ї на ПР чи є якісь новини ???
-
В чем заключается плмощ?
-
Привітик, є питаннячко, чи є у знайомі, які будуть народжувати тут в Торонто в цьому чи наступному місяці? Буду чекати на відповідь)
-
Терміново шукаю няню з 25.03, щоб водити та забирати дитину зі школи, проживаємо на 10 Park Lawn, писати в приватні повідомлення 💌
-
Здаємо кімнату в кондо зі своєю ванною кімнатою для однієї людини (вільно від сьогодні до 26 березня) подобово 3 хв до метро еглінтон . Перехрестя янг та еглінтон Подобово За деталями та фото пишіть в особисті 🙃
22 Jan 2023, 02:47
110940/119279
about 3 hours ago