Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо K, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня Добрго дня Ми з подругою маємо візи по програмі cuaet Ми хочемо в’їхати до кінця березня щоб активувати ворк преміт на майбутнє Ми приїдемо на декілька днів буквально Скажіть чи можете хтось допомогти взяти appointment на SIN (приїжджаємо після 16.00 в аеропорту не можемо взяти ) і в в один з банків Щоб 28 березня все це зробити Дякую
-
Вітаємо Iryna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всем привет, ездим на Ниагарский водопад каждый день, забираем из дома и привозим обратно, там по времени гуляете сколько хотите.
-
Как сейчас не знаю, но 1,3 года назад везде ходили без апойнтмента. Просто в живой очереди ждали 1-2 часа
-
На син вы сами через сайт можете взять А в банк даже не знаю зачем он, я по живой очереди всё сделал. (Её не было) Вам ещё нужно записаться на мед. Экзамен и пройти его.
-
Чи впустять назад до Канади, якщо подав заявку на продовження work permit і виїхав на кілька днів ?
-
Вітаємо Hikmat, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Так
-
там можна appointment, а можна й живу чергу. Якщо в живій прийти, то за годину-дві приймуть
-
Привіт Хто може підказати чи вигідно працювати на убері доставка їжі На власному автомобілі?
-
Только на електричке выгодно будет может кататься
-
А потом ишачить будешь
-
Первую неделю вигідно
-
Весь расчет только на чай
-
Могут прилетать заказы в 3 бакса ,а километраж до 5 км
-
По три бакса и прокачка акаунта
-
А потом говно заказы
-
А потім?
-
Куча людей с автомобильными аккаунтами оформлены а гоняют на великах ,а в Торонто с великом на авто ты конкурировать не сможешь.только на большие растояния .
22 Jan 2023, 02:47
110985/119111
4 minutes ago