Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А якщо я знов буду рекомендувати читати інформацію (в тому числі про вже розвернуті війська НАТО у Балтії), це знов буде не агрумент? 🙂 Якщо так, то знов закінчуємо ось це все. Політика - дуже цікава штука, але тільки для тих, хто дійсно готовий розбератися.
-
Так, вас вже двоє 🙂
-
Така сама логіка була у людей які казали і вірили в :" у нас 400 тысяч ветеранов АТОшников, да они их голыми руками порвут, у нас ПТУРов больше чем у них танков". А потім ці ж люди слухали " две-три недели". Того не вір в те що вони завязли в Україні, у них 140 млн тупого бидло населення, яке мріє "отомстить НАТЕ и Обаме за дерьмо в подъезде", і союзники в Китаї і в КНДР які дуже люблять змушувати своїх рабів за миску рису, клепать снаряди.
-
Це не політика а питання виживання кожного індивіда. Перша світова почалася з мобілізації Австро-Угорщини, потім інші країни мобілізувалися. Чому так? Тому що країну на війну не так важко мобілізувати, а от ДЕМОБІЛІЗУВАТИ в три рази складніше, і відмінити мобілізацію на початку неможливо. Куди піде мобілізована мільйонна армія? Ясно що не вся в Україну. Що ти пропонуєш почитати? Європейських Арестовичів? Які убаюкують тебе? Почитай про навчання в РБ, на самому кордоні з Литвою і Польщею, про те які завдання вони відпрацьовують. Все те саме було і в 22му році.
-
Так ось, люди в чаті, якщо ви ще не втомилися від усього цього, то поставте лайк під цим повідомленням і я завтра агрументовано і з цифрами напишу, чому вважаю так.
-
Так, тема цікава і я історичний задрот, все це люблю. Але тут ще купа людей у чаті і якщо вже доводити тези "чому напад на країну НАТО малоймовірний?", то тільки якщо це цікаво людям тут, а не тільки вам двом.
-
Тогда не было важнейшего сдерживающего фактора
-
Вітаємо Яна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Якщо людям дійсно буде цікаво, то можемо продовжити дискусію
-
Я 2 раза оформляла, потом на работу вышла и больше не подавалась
-
Потом опять модно податься, если это будет еще актуально, и вы попадаете под категорию
-
На 48 дней
-
Вам нужно зайти на сайт www.ontario.ca/page/ontario-works тут выбрать «apply for Ontario works” и дальше выбирать ссылку где будет CUAET написано. И заполнять анкету. Потом вам перезвонят, еще раз будут спрашивать все данные, вы им все должны ответить и тд, и потом сотрудник говорит подходите вы под категорию тем, кому помощь нужна или нет.
-
Аргументировано и с цифрами напиши почему нападение на Украину было бессмысленным. Самый невероятный вариант, это что Путин извинится и выведет войска. Все остальные вероятные равномерно. Вата хочет войны, Путин хочет войны. Какие ещё аргументы могут быть, чтобы не воевать? Не выгодно? Людей жалко? Техники нету?