Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Аргументировано и с цифрами напиши почему нападение на Украину было бессмысленным. Самый невероятный вариант, это что Путин извинится и выведет войска. Все остальные вероятные равномерно. Вата хочет войны, Путин хочет войны. Какие ещё аргументы могут быть, чтобы не воевать? Не выгодно? Людей жалко? Техники нету?
-
Вітаємо ☀️, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, відеозвіт від бійців 26-ої артилерійської бригади імені Генерала хорунжого! Бойовий пікап вже в строю! Хлопці дякують всім, хто долучився до збору! Дякуємо за довіру нашій команді волонтерів! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 www.facebook.com/share/p/wf3EcBXEYc53VoKd/
-
Друзі, нашої з вами допомоги потребують бійці 17 ОМБР ім.Костянтина Пестушка. Треба відремонтувати ДВЗ на евакуціному пікапі, основні запчастини придбані, залишилось дозбирати на оплату по роботі і залишок запчастин! Приблизна сума збору 60000 грн. Всім наперед дякуємо за підтримку!!! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На ремонт ДВЗ ЗСУ На ремонт ДВЗ евакуаціїного авто 17 ОМБР ім.Костянтина Пестушка 🎯 Ціль: 60 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6urMBMYVwL 💳Номер картки банки 5375 4112 1361 6308 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/ML64fKQKvwGuc2uX/
-
Ставлю на то, что нато ничего не будет делать при захвате Литвы. Возможно Литва задним числом будет вычеркнута из НАТО. При захвате Донбасса, Европа/НАТО постарались чтоб Украина применяла вооружение как можно меньше. Т.е. упор был сделан "отдайте им это, а дальше что-то придумаем". Так будет и с Литвой. А там всего ничего и уже Шольц с караваем выходит встречать узких у Рейхстага, армия немецкой ваты с советскими флагами стекается со всей Германии, "со слезами на глазах" (с)
-
Да, это очень реальный сценарий. Финляндия и Норвегия точно будут сопротивляться, а в Литве просто некому, там физически мало населения.
-
Привіт 👩🏻🎨 Щиро запрошую на мій воркшоп з медитативного живопису, який відбудеться 24 березня о 16:00 у Музеї Шевченка за адресою 1604 Bloor Street West, Торонто. Медитативний живопис – це коли малюєш не заради результату, а заради процесу. Це форма медитації, коли ви звільнюєтеся від надмірного контролю, напруги та думок, дозволяючи вашій підсвідомості проникнути в об’єкт вашої творчості. Результатом цього процесу є стан, який я можу описати як відчуття радості від вашої присутності, впевненість у собі та тепле розслаблення в тілі. Ах так, є ще й картина-мандала, яка нагадуватиме вам про цей приємний досвід. Мандала є найпростішою формою для створення і водночас дуже красивою та глибокою. Карл Юнг використовував її в роботі зі своїми пацієнтами. Я не Карл Юнг, але я знаю, як налаштувати і проявити голос душі на полотні. Вміння малювати не є обов'язковою умовою. Ось реєстраційна форма: http://surl.li/rkjmk А тут більше про івент: shevchenko.ca/events/details.cfm?eventid=1108
-
Вітаємо JR, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Можно даже втихаря костерок развести, порадоваться такой забытой прелести как дым от костроа, трещащие дровишки. взять хлеба с сосисками и на палочках покоптить, как в детстве...
-
Господа, кто хочет сегодня помесить последний тающий снег ногами? Можно к озеру, можно в материк, какой-то дики парк найти, и туда.