Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
-
🚗 Оренда 🛍 Продаж та 💼 Інвестиції в автомобільний бізнес! 🌟 Найбільший канал про автомобільне життя в Канаді! 🇨🇦 Вступай в спільноту та отримай довічну знижку на оренду автомобілів в Канаді до 70%! ✨Обережно, залишилось лише 28 місць t.me/+DXd3KgpX-f0wZWM6
-
Всім привіт! Шукаю unit для ремонту/рихтовки автомобілів, мінімум під два авто. Якщо хтось має інфу де можливо орендувати, наперед дякую
-
Вітаю. У мене запитання з приводу продовження дозволу на роботу. Дозвіл був виданий не на три роки, через дію паспорта. Отримали паспорт і я продовжила дію перміту до трьох років з моменту заїзду. Зараз хочу знову подати аплікацію в надії що продовжать з моменту подачі. При заповненні форми імм5710 у мене постає питання. Сьомий пункт current country or country of residence, які дати там писати? З моменту отримання першого перміту і до закінчення терміну чинного?? Може хтось стикався с таким самим питанням. Дуже дякую.
-
🏠Здається кімната на другому поверсі приватного будинку для дівчини, що працює. 💵$850/міс Кімната може бути мебльована 🛀🏻Туалет та ванна на дві кімнати +1 туалет на першому поверсі. Комунальні, інтернет включені. 📍Location Aurora (Bayview Ave/St John's Sideroad) 🚌Близько до автобусної зупинки. 🚶🏼♀️У пішій доступності: • Супермаркети •Кав'ярні🧋 •Тренажерні зали 🏋🏻♀️ Можна з тваринами (котик або невеликий песик) (За більш детальною інформацією в особу)
-
Козаки, а хтось сало віз до Канади? Можна в багажу везти?