Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, шукаю роботу на будівництві, маляром або помічником, є невеликий досвід, працював в Агенції
-
В поліції criminal check, 26-27$. Можна онлайн замовити чи піти особисто в офіс поліції.
-
Всем привет, кто-то занимается налоговыми декларациями?
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка чи зможу отримати безкоштовний готель на 2 тижні і до кого звертатись, хлопець 21 рік, прилітаю завтра
-
Одиноких чоловіків з мого рейса "парували" і селили разом. Деяким навіть давали номер з одним ліжком. Звісно, якщо вони погоджувалися. Ніхто не відмовився)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо летіти до Торонто з пересадкою у Квебеці першого разу по куает, то ворк перміт видадуть в Квебеці? У них там ніяких окремих правил?
-
Вітаємо Hermes, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім доброго вечора, завтра ми з дружиною їдемо на Ніагару. Шукаємо ще двох трьох попутників
-
Вітаємо Stepan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаю. Якщо хтось знає, буду вдячна за допомогу. Заповнюю заявку на продовження терміну WP. Виникло питання як правильно вказувати попередній досвід роботи. При подачі на CUAET, я написала весь досвід за 10 років (офіційний і не офіційний). Але зараз у мене закралися сумніви, що це було правильне рішення. Звідси питання: чи в досвіді варто писати лише офіційний досвід роботи? Якщо це був ФОП, писати self-employed чи рід діяльності та імена компаній на які працювала?
-
Вітаю вас ! Мене звати Ян Білоголовий і я є українським адвокатом 🇺🇦 , який надає правничу допомогу в УКРАЇНІ за законодавством України з наступних питань: 🔹 розлучення із-за кордону (в судовому порядку без вашої присутності) та стягнення аліментів; 🔹 повторне отримання свідоцтва про шлюб, народження тощо (з апостилем та за необхідністю перекладом); 🔹витяг про несудимість (з апостилем та за необхідністю перекладом); 🔹 консультації з питань військового обліку, мобілізації, перетину кордону та інші міграційні питання за законодавством України; 🔹 земельні спори та питання, повʼязані з нерухомим майном (продаж, дарування, міна, спадкування тощо), оформлення проєктів довіреностей; 🔹повторне отримання судового рішення ( у разі втрати) або отримання (у разі, якщо не вдалось своєчасно отримати раніше); 🔹 переклад та апостиль документів; 🔹 інші юридичні питання за законодавством України. За консультаціями звертайтесь у приватні повідомлення ✍️
-
Вітаємо Yuliana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Есть мастер по компьютерам в North York подскажите пожалуйста???