Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
с горами в Онтарио сложновато будет🥲
-
Всім доброго дня) Здається люкс-формату апартаменти (2 бедрум + 2 ванни). Friday Harbor ( Іннісфіл/ Бері). Квартира в новому будинку. На території басейни, спортзал, набережна на озері, ліс. 2500 CAD / місяць. Всі деталі в особисті.
-
Вітаю! Пара шукає кімнату для заселення в Торонто . Можливо хтось має пропозиції? Можемо розглядати і довгострокову оренду. Буду вдячна за будь-які пропозиції.
-
Вітаємо Віта, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Не селіться тільки в будинки де кожна кімната по 1600$ здається 🥲
-
Окей😅
-
Мільйон причин 🙃 Наприклад окрема студія 1800 коштує
-
Чому?
-
Чи є тут в групі азартні гравці?
-
Є тут хто живе біля укр церкви місісаги українська молодь ?
-
На чемодан?
-
Что с ним теперь?
-
у меня знакомый лудоман хороший человек, был...
-
став альфонсом
-
Доброго вечора Хто може порекомендувати стоматолога який займається питаннями (брекетів та ретейнерів) зазвичай стоматологи не беруться за це якщо встановлював інший лікар ,потрібна допомога
-
В Канаде или в какой стране?
-
Можете написати мені в лс)
-
Всім привіт. Кому потрібно хочу порекомендувати компанію USAExpert, зробив туристичну візу B1/B2 у Штати, також роблять запрошення від компанії аби гарантовано схвалили візу @USAEXPERTca
-
Привіт, роблю рекламу (таргет,google). Розробляю сайти, чат-боти. Звертайтесь📩
-
Вітаємо Dina📊, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
22 Jan 2023, 02:47
111632/119105
about 6 hours ago