Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! Шукаю роботу в околицях Етобіко. Хто може допомогти напишіть мені в дірект, буду дуже вдячна.
-
Є оплата по MiWay і по TTC, різні перевізники, чий транспорт( яким їдете), так і платите, 2год дійсна оплата.
-
Я люблю шити. Яка робота і де?
-
Добрий вечір, можливо хтось здає кімнату в Етобіко, ближче до метро, дякую
-
В першу організацію на фото можете звертатися по житлу, не факт, але можуть допомогти. Нам допомогли на 3 тижні. Але є проблема що там на телефоні сидить дівчина з дуже дуже сильним акцентом, що взагалі нічого не зрозуміло, так що потрібно їхати особисто до них
-
да в том-то и путаница... ехал на красном, потом на синий - ничего не сняло
-
ніби різні компанії автобусів
-
там є різні кольори автобусів, тому знімає
-
Скорее всего разные компании автобусов были
-
а вот между автобусами... есть разделение? один раз ехал на одном полчаса, потому пересел на другой сразу же... сняло деньги... как понять ?
-
Нет
-
Подскажите… с автобуса в метро пересаживаешься- если в два часа успеваешь - снимает деньги с престо?
-
В різних містах різні тарифи. Питання було про Торонто, бо багато хто сюди їде. А з часом частига їде в інші більш доступні міста чи навіть провінції. Але то з досвідом))
-
я трошки промахався просто, тепер і там і там плачу😁
-
Тобто проїзний діє тільки на 1 компанію, ттс, віва, мілвей і тд
-
Те саме по віва
-
але є нюанс, якшо ви живете в дюрхамі, то там коштує 117$, і ви не можете їздити безкоштовно по торонто
-
Можна придбати місячний проїзний за 156 дол., можна річний. А можна просто поповнювати і оплачувати по 3.20 за кожну поїздку (або кілька поїздок протягом 2 год)
-
Добрий вечір! Шукаю дівчину яка любить шити та хотіла б працювати в цій сфері 🤍🤍🤍
-
Можна у додатку presto, можна у автоматі купити це
22 Jan 2023, 02:47
11190/118901
about 2 hours ago