Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Igor, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
А ворк перміт так
-
Допомогу не будуть давати вже
-
Вітаємо Саша, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Скажу чесно, без негативу, але $350 для звичайного 12 з базовим об'ємом пам'яті - це забагато. Кажу як людина, котра продавала 12 pro max 256 gb нещодавно :)
-
Ви просто довго його будете продавати по такій ціні. А ще варто додати скільки відсотків здоров'я акумулятора - це важливо.
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Our company is hiring! Position available 👇👇👇 •ADMINISTRATIVE ASSISTANT. •DATA ENTRY. •CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦!
-
Привіт, хтось має один лишній квиток на Бумбокс?
-
Добрий день, може хтось здає кімнату для двох людей до 26 квітня?
-
Oleksandr [6684798038] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 07/04/2024 20:23.
-
Доброго дня всім! Мене звати Олександр. Майже 19 років живу в Монреалі. Маю ДЦП з дитинства. Два роки назад почав допомогати нашим медикам купляючи медичні прилади. Здійснив два марші з Монреаля до Оттави та зібрав 32 000 CAD. В цьому році планую робити три марші: Торонто-Ніагарський Водоспад, Монреаль-Оттава та Монреаль-Квебек. Марш Торонто-Ніагарський Водоспад буде відбуватися з 20-того травня по 5-те червня. Шукаю допомогу з волонтерами та житлом. Маю мій сайт www.giftofwalking.ca Буду дуже радий новим знайомим та допомозі. Маю мій фейсбук Oleks Kyya Можете мені писати в месенджер або на телефон Дякую Вам дуже велике 🇺🇦🙏🙏🙏
-
Вітаємо Oleksandr, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇