Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В Торонто це буде дуже виключна ситуація. Субсидія - індивідуально розраховується в залежності від сімейної ситуації. Черги на вільне місце в групі майже у всіх садках. Головна проблема це - навіть якщо ви і знайдете вільне місце, то щоб воно було не далеко від вашого дому. Адже можно витрачати на дорогу дуже багато часу і ви не будити встигати зі своєю роботою. Тож це складний момент і треба його вирішувати вже тільки після того як ви вирішити питання з місцем проживання, це наприклад в Торонто дуже складне питання.
-
Сдам комнату в Миссисауге, только женщине, девушке. Все вопросы в личку
-
Доброго дня, хотів запитати можливо хтось має досвід, прилетіти в канаду на 2 тижні в січні, а потім прилетіти уже на більше в березні має бажання моя дівчина. Питання заключається чи всі бенефіти залишаться з нею? Чи все буде в порядку з вокр пермітом?
-
Треба цілий рік, повної зайнятості по категорії Б і вище. Тут ще змінило систему трохи в цьому році, я рекомендую проконсультуватись з імміграційним адвокатом зоб не витрачати час задарма
-
Думаю, що залежить від міста. У нас загальна черга на 1+ рік. Щоб влаштуватись, то дружина пішла працювати в садок помічником вихователя. Взяли дитину без черги. Знайомі, що стали в чергу минулого року, отримали нещодавно пропозицію приводити дитину тричі на тиждень.. Садків державних тут не існує. Вони всі приватні, просто деякі можуть бути неприбутковими (при університетах, наприклад). Вартість 1400 дол на місяць. Субсидію місто дало на 100% на рік, обидва працюємо. Садок до 16. Онтаріо, місто 100+ тис.
-
Я возможно буду ехать во вторник или среду, то смогу отвезти. Будет 2-3 места.