Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Маю пропозицію для спільної оренди апартаменту в районі the west mall Для детальної інформації і фото пишіть в приват
-
Добрый вечер,ищу работу Есть 2 лицензии на работу на высоту,(WORK AT HEIGHTS FUNDAMENTAL OF FALL PREVENTION) (AERIAL WORK PLATFORM TYPE:ZOOM BOOM/SCISSOR LIFTS TRAINING)есть разрешение на работу от Онтарио,разрешение WHMIS работал помощником установщика окон ,констракшин(работать могу со всеми тулсами),делал андерпинг,ватерпруфинг,клал дренажные трубы,изоляции бассейна,изоляции ватой,демонтаж,гипсокартон,работал на муровке не много,резать кирпичи ,уровень выставлять также ,есть машина права,говорю по польски Английский b2 Парень 26 лет не пью
-
Вітаємо Artur, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт друзі, не знаю чи актуально писати це тут, але якщо комусь потрібно digital послуги, то я і моя дівчина займаємось створенням онлайн бізнеса або удосконаленням вже існуючого. Ми надаємо послуги з веб дизайну, маркетингу, смм та багато іншого, якщо ви зрозуміли про що йдеться в пості і вам потрібна допомога то звертайтеся, будемо раді зробити все для вас та вашого бізнесу за справедливу ціну. Приємного дня.
-
Вітаємо Mark, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
⚠️ Добрий вечір! Це з сусіднього чату: Друзі, в вагоні метро загубився рюкзак на ст. ІСЛІНГТОН орієнтовно в 12:30. Там були всі документи 😱 може хтось щось бачив чи їхав в цей час🙏🙏🙏 (416)2755390 Людмила (416)4730408 Андрій [Судячи з фото, рюкзак наполовину темно-блакитний і темно-рожевий]
-
"Доброго времени суток! Я - сертифицированный матрициолог, специализирующийся на анализе матрицы судьбы. Что такое матрица судьбы? Это инструмент познания себя через нумерологию и вашу дату рождения, помогающий раскрыть вашу личность со всеми её сторонами - как слабыми, так и сильными. Она открывает тайные таланты, рассказывает о кармических заданиях, указывает на пути в отношениях и помогает найти подходящего партнера. Матрица судьбы также раскрывает ваш финансовый потенциал, указывает на блокирующие его факторы, а также определяет сферу, где вы будете наиболее успешны. Кроме того, она помогает понять ваше предназначение, родовой канал и влияние ситуаций, связанных с вашим родом, на ваши таланты. С помощью матрицы судьбы можно прогнозировать позитивные и негативные события в разные годы жизни, получать направление для действий и понимать, как сделать каждый год максимально благополучным и позитивным. Хотите узнать больше о себе и своем пути? Закажите анализ вашей матрицы судьбы, и мы вместе найдем путь для достижения гармонии и успеха в жизни. Обращайтесь! На май месяц есть 5 свободных дат для разбора матрицы. Полный анализ включает в себя: PDF-файл с более чем 40 страницами анализа всех аспектов (Маленькая книга о вас), прогнозы на текущий и 3 последующих года. Онлайн или офлайн консультация на 3 часа с полным обзором вашей матрицы и рекомендациями, а также в подарок тетрадь с заметками и важными проработками и медитациями.💋"
-
Продам кросівки 24,5см 160 дол ,повністю нові
-
Доброго дня. Хто отримував новий український закордоний паспорт в Канаді, як ви отримали новий ворк перміт на новий паспорт? Буду вдячний за будь-яку інформацію в особисті повідомлення
-
🏡 Затишна кімната поруч зі шпиталем Майкла Гаррона, Іст-Йорк, Торонто! 🌟 Шукаєте затишне місце, яке можете назвати своїм власним? Не шукайте далі! 💰 Оренда: $1400 (у вартість включено комунальні послуги) 🛏️ Оренда на одну особу 🚺 Тільки для жінок (можна з дитиною) 🌳 Прекрасний задній двір 📅 Доступно на кілька місяців / Кімната вже готова до заселення 💼 Потрібно два місяці депозиту 💵 Підтвердження доходу та можливості платити оренду обов'язкові 🍽️ Насолоджуйтеся чудовою кухнею та спільною зоною відпочинку! 👩👧 Поточні мешканці: привітна жінка та її восьмилітнє дитя ✨ Шукаємо когось, хто цінує чистоту, дружелюбність та відповідальність! Готові зробити це вашим новим домом? Залиште @PrincessKsenia повідомлення для отримання більш детальної інформації! 📩
-
Добрый день Подскажите, где можно купить Живчик в Торонто (помимо Старски и т.д, что на окраинах) Если кто-то видел в фрешко, подскажите в каком именно*)
-
Вітаємо Ангеліна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Залишилось мало часу ‼️ Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка за адресою по багатьом містам!