Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Etc_school, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Звертаюсь до всіх байдужих!!! В борг ремонтувати авто військових це не дуже історія, але останнім часом відбувається саме так! Я звертаюсь до тих, кому байдуже на війну, до тих , хто поїхав за кордон і там з'явились свої "проблеми і потреби". Люди, зрозумійте, що будь-який донат, будь яка сума, це збережені життя, це наближення перемоги! Якщо вам чхати на все, що відбувається в Україні, а саме на фронті, то не треба називати себе українцями!!! Не перетворюйтесь на таких як москалі, яким на своїх людей ср#ти! Байдужість❗️❗️❗️ Це теж знаряддя вбивства ❗️❗️❗️ Сума збору змінена, частину коштів зняли в сумі 46000 грн, ремонт в процесі! У хлопців немає часу чекати без транспорту!!! Друзі, нашої з вами допомоги потребують бійці 26-ої артилерійської бригади імені Генерала хорунжого Романа Дашкевича. Потрібно відремонтувати бойовий пікап Toyota Hilux! Приблизна сума збору 95000 грн Всім наперед дякую за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На ремонт авто 26-ої ОМБр На ремонт бойового пікапу 26-ої артилерійської бригади імені Генерала хорунжого Романа Дашкевича! Ремонт ДВЗ та ходової частини 🎯 Ціль: 49 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/8ebbzA33xi Друзі, вже багато чого зроблено, але попереду купа роботи! Долучайтесь, будь-ласка, до збору❗️❗️❗️ 💳Номер картки банки 5375 4112 1304 3149 PayPal [email protected]
-
Добрий день, Park Property Management шукає людину на позицію Superintendent для будинку. Локація : 122 Bronte Street South, Milton. Компанія надає безкоштовне житло( якщо у вас є сім’я - 3 bedroom apartment, якщо ви один - 2 bedroom apartment). Зарплатня від 30K в рік. Повний пакет бенефітів( dental care, vision care, etc.) - покриття дійсне на всю сім’ю. Вимоги: ◦ Базовий англійський ◦ Вік від 30 років ◦ Досвід не обовʼязковий,але буде вважатися за перевагу. Обовʼязки: - 24-годинне реагування на надзвичайні ситуації за викликом на ротаційній основі - Виконання адміністративних обов'язків - Координація обов'язків та відповідальності на кінець місяця, включаючи попередню перевірку та здачу вільних квартир - Забезпечення вирішення питань мешканців та запитів на обслуговування протягом 24 годин (дрібний ремонт та технічне обслуговування) - Супроводжувати постачальників та підрядників під час завершення робіт та звітувати про хід робіт перед командою офісу за необхідності - Ознайомлення з роботою електрики, ліфтів, котлів, пожежних панелей, систем безпеки, механічних систем, аварійного генератора, спринклерів та систем таймерів. - Повне технічне обслуговування за потребою. - Забезпечити точне і своєчасне ведення оперативних записів, файлів і документації відповідно до встановлених процедур - Постійно підтримувати безпечне та чисте робоче середовище - Обов'язки з прибирання, призначені менеджером Якщо вас зацікавила дана вакансія, будь ласка, скидуйте свої резюме на мою поштову скриньку([email protected]) і ми з вами обов’язково звʼяжемося!
-
Доброго дня. Якщо вам потрібна допомога, то краще звертайтеся до небайдужих.
-
Вітаю! Якщо комусь потрібен репетитор з англійської. Неодмінно звертайтеся в приватні 🇬🇧 Вартість занять: від 300 гривень за заняття☺️ Навчаємо як дітей так і дорослих (заняття один на один з репетитором) За деталями пишіть у приватні повідомлення 🫶🏻
-
Доброго дня! Компанія ROZKOV | Premium European Windows пропонує ВАКАНСІЮ на посаду бренд менеджер | SMM | обличчя бренду 👧. Зайнятість: part time job or full time job. Вимоги: досвід роботи в SMM, досвід роботи в photo modeling 🧝♀️, photo & video shooting 📸, вміння користуватись програмами фото та відео обробки, базова (письмова) англійська мова 🇨🇦. Офіс: 📍1535 Meyerside Drive, Mississauga, Unit 10 Обовʼязки: ведення аккаунтів в соціальних мережах 🤳, налаштування та ведення рекламних аккаунтів 👩💻, опрацювання звернень клієнтів та переадресація на менеджера 📢, публікація сторіс, новин та акцій 🎞️, фотографування зразків продукції 📷, просування бренду в SM 📲, photo and video modeling 💃👸 для фотосесій та відео звітів виконаних робіт та зразків продукції 💎. Зарплатня: ставка + % від продажів. Звернення та резюме: Телеграм | WhatsApp | cell: (343)2026858
-
Добрий день, шукаю роботу зварювальника. Є канадська ліцензія на MIG та O.F.C. (був досвід TIG але ліцензії нема). Локація North York, Vaughan, Etobicoke, Richmond Hill але можу розглянути й інші локації. Якщо хтось знає будь-яку інформацію буду дуже вдячний почути.
-
Вітаю всіх! Мене звати Максим, мені 22 роки. Шукаю роботу в районі Mississauga. Маю рівень англійської мови С1 і досвід роботи 3D-дизайнером. Зараз готовий взяти будь-яку доступну роботу. Якщо ви шукаєте працівника або знаєте когось, хто потребує допомоги, буду вдячний за інформацію.
-
Вітаємо Artem, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! Мені 18 років, і я зараз шукаю роботу в сферах будівництва та мувінгу, також буду радий будь яким вакансіям. Хоча мої англійські навички ще на початковому рівні, я старанно працюю над їх вдосконаленням. Буду радий будь-яким можливостям! Готовий працювати від зараз. Дуже дякую.
-
Привіт! Шукаю житло в Етобіко на двох до 2 тис, якщо є варіанти - напишіть в особисті. Дякую
-
Супер, мне надо 2 блока
-
Вітаємо Марічка👩🏼💻аеропорт🛫, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇