Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт !Цікавить питання :а хто з вас знає чи є у Торонто чи інших канадських містах такий же попит на Bolt як і у Європі ,дуже цікавить ця робота хто що знає??
-
Всім привіт зараз в Міссісауга , шукаю роботу Є досвід на складах , англійська вільна
-
підскажіть а в автобусах можно дебітовою канадською картою розраховуватися? чи лише престо кард?
-
Вилітаємо 07.11, є вільне місце в багажі для перевезення кота, може можна змінити на собаку, нажаль наш котик помер.
-
Доброго дня. Мене звати Аня. І я з незвичним можливо питанням. Ми прилетіли до Канади в серпні місяці з двома дітьми. В мого старшого сина затримка мовленнєвого розвитку і зараз в школі якій він навчається просять надати документи від Канадських лікарів з оцінюванням його стану на сьогодні по канадським міркам. Йому в школі дозволяють знаходитися лише з 9 ранку до 11.45 так як на цей час вони можуть надати синові тимчасового особистого помічника. Я через це не можу піти працювати тому, що дитина має бути зі мною так як в школі не можуть надати йому особистого помічника( Тьютора). Мені терміново потрібне офіційне обстеження від developer paediatrician. Спочатку ми знайшли сімейного лікаря, але потрапити до нього можливо лише у грудні. Тому хочу знайти одразу фахівця який би міг прийняти нас раніше та діагностувати коректно мою дитину. Аби максимально швидко отримати для нього папери , які ми можемо надати до школи для забезпечення його повноцінного навчання. А я могла би піти на цей час поки він у школі на роботи. Питання до Вас. Чи є в цьому чаті фахівці лікарі які б могли мені допомогти у вирішенні данного питання чи можливо Ви таких знаєте і можете надати контакт такого лікаря. Буду дуже вдячна за допомогу так як вона мені критично необхідна.
-
Ви маєте на увазі з закордонної? Чи внутрішньої канадської? Закордонна - то є paysend, внутрішня etransfer Upd: Гугл каже що більше не доступно пейсендом з України
-
-
Доброго дня Мені цікаво чи випадково ніхто не знає де тут є хороші мастера пірсингу?
-
Добрый день, кто знает и может поделится контактами механика который может помочь при покупке и осмотре авто?
-
Ребята, подскажите где искать работу? По хорошему барменом, но и рассмотрим другое.Downtown
-
Доброго дня, хтось знає чи є у банка CIBC лімити на перекази по E Transfer?