Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
@maxparxom [5432867607] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 22/05/2024 23:58.
-
t.me/automaniamax ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Продажа авто Торонто Самые выгодные предложения в Онтарио 🏁 •Подбор •Оформление документов •Покупка •Страхование •Первое ТО !Имеем в наличии более ста автомобилей! 💫Я вас уверяю, со мной, весь процесс будет настолько комфортным, что этот день будет иметь право называться ЛУЧШИМ😉🤝 Tg: @maxparxom
-
Вітаємо Володимир, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всем привет. Посоветуйте иммиграционного юриста/офис, нужна помощь с оформлением документов и дальнейшей подачей. Заранее спасибо
-
вопрос при подаче на загран написано нужны копии паспорта их можно просто распечатать или надо каким-то штампом подтверждать?
-
Друзі, у звʼязку з переїздом продаю свої меблі. У використанні були менше року, тому стан відмінний. Віддаю в пів ціни ніж купляв в магазині. За більш детальними фотографіями, розмірами і цінами звертайтесь у ПП.
-
Вітаємо Andriy, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт! Шукаю сусідку/сусіда в кімнату зі своєю ванною, в новій 2bd+2bth. Поряд з метро та автобусною станцією VMC (2 хвилини) Басейн, великий спортзал, коворкінг, барбекю, патіо, консьерж, та ще багато гарних аменітіс у новому будинку Звільняється 1 червня Якщо цікаво, пишіть в приватні
-
Отдам докатку R17 почти даром. Новая ни разу не ездила
-
Доброї ночі, можна і мені?
-
Хто оновлював дані в резерв+.відпишіть
-
Вітаємо Ivanka, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день , підскажіть будь ласка , чи є в торонто якесь " комп'ютерне кафе " де можна орендувати комп'ютер для роботи на декілька годин?
-
Привіт💙 Мене звати Іванка, Я, SMM-спеціаліст початківець -Я збільшу кількість підписників які стануть вашими клієнтами 😌 - Створю особистий бренд який відрізнятиметься від конкурентів 👑 - Збережу ваш час та покращу якість контенту ✨ Напишіть 👉@Volodymyrivna_13_06 щоб отримати безкоштовну консультацію🤯
-
Вітаємо Jan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Створено дуже хорошу групу для людей ЛГБТ 🏳️🌈які приїхали з України і живуть в Канаді . Приєднуйтесь будемо спілкуватись і ділитись новими враженнями і цікавою інформацією . З часом буде інформація про житло і роботу посилання t.me/+toNKqgusZvY2MTBh
-
Хтось подовжував тут закордонний? Є швиденьке питання🙏🏻 Чи його подовжують з дати подачі чи з дати його закінчення?