Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Комусь потрібні сигарети Sobranie або Parliament або стікі HEETS для IQOS? Є самовивіз і є доставка по Торонто
-
Оголошення про оренду кімнати Здається кімната з власним санвузлом в двокімнатному кондо на термін від 1 місяця. Адреса: - 39 Annie Craig Drive Особливості: - Приголомшливий світанок - Пухнасті друзі: кіт і собака - Спокійна та чиста атмосфера Вимоги до орендарів: - Добрі, ввічливі та порядні люди - Піклуються про своє здоров’я Умови оренди: - Ціна для одного: $1500 в місяць - Ціна для двох: $1750 в місяць - Оплата можлива раз на два тижні - Завдаток: двотижнева оплата Термін оренди: - Доступна з 1 червня по 31 серпня Звертайтесь для додаткової інформації.
-
Доброго дня! Добрі люди😊, дуже потребую вашої допомоги 🙏. Обираємо авіа квітки. Привабливі ціни на Торонто Франкфурт Прага. Але ми завжди через Варшаву літали і я нічого не знаю , як з Праги до Києва потім. Чи є потяг, чи прямий? Як що з пересадкою, то чи зручна вона? Як квітки, дефіцит, як через Варшаву, чи без проблем десь онлайн купити? Буду вам дуже вдячна за допомогу і будь яку інформацію ❣🙏❣
-
Цена?
-
Бля чєл за тобою тюрма плаче
-
Купувати банківські акаунти?
-
Ти взагалі закони знаєш?
-
Ти серйозно щас?
-
Єбать я ще такий відкритий найоб не бачив
-
Тимбільше блять спорити вирішив з людиною яка має ліцензії в цій галузі і живе тут 12 років
-
Ти йобу дав? Що тут не розуміти блять, ти купуєш в людей банківські аккаунти, там блять дохуя махінацій можна провести, чи ти думаєш дохуя розумний і можеш нас так просто наєбати
-
Какая совесть у такого клоуна ебаного 🤣
-
В тебе совість взагалі відсутня, якщо вона колись і була
-
Ти не тільки займаєшся шахрайством по відношенню до банків, ти і людям кредитну історію портиш, і руйнуєш образ українців в Канаді, через таких як ти думають що в нас одні шахраї приїжджають
-
Правильно нєхуй сказати більше