Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так тут все працює🤷🏻♂️
-
Дзвонити питати, вони ніколи самі не скажуть якщо щось не так, завжди ти маєш сам до них звертатись
-
Не підскажеш, що робити якщо не приходить 🤔 я вже майже місяць чекаю.
-
Але всеодно це брєд
-
За їх же ж пройоб, хоч знижку вибив за це що їх пройоб був
-
Похожа ситуація з драйвер лайцензом була, вислали і він ніколи не прийшов потім ще раз висилали і мені для цього тре було ще раз прийти до них, вистояти в черзі і ще й заплатити за аплікацію🤷🏻♂️
-
В мене була ситуація де я чекав PR card і щось довго не приходило, ну я подумав напишуть ж якщо щось не так, і я чекаю чекаю, і нічого, вже переживати почав не позбавили мене часом статусу чи що, дзвоню питаю а вони мені «а ми хотіли заради вашої безпеки послати в один з наших офісів щоб ви самі забрали», я питаю а подзвонити сказати ніяк? Ні ми цього не робимо, самі мол маєте дзвонити, і головне ті хто дзвонять взагалі ні за що не відповідають тому їм щось доказував чи вимагати в них теж без толку, я навіть сказав типу ок а якщо буде якась проблема знову чи щось не так, ви можете мене якось повідомити, чисто в випадку виключення, ні нажаль ми цього зробити не можемо, ви подзвоніть через такий час якщо ще нічого не буде і от так приблизно все і працює
-
Ні мені сказали що якщо тільки він виданий до 7 липня 2023, а в мене з лютого 2024
-
Друзі, треба терміново допомогти танкістам 33-ої ОМБр з ремонтом бойвого пікапу! Пікап необхідний для підвозу Б/К!!! Донецький напрямок!!! Приблизна сума збору 60000 грн На ремонт авто ЗСУ На ремонт бойвого автомобіля 33-ої ОМБр для підвозу б/к 🎯 Ціль: 52 820 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/4s3E3ihtSq 💳Номер картки банки 5375 4112 1948 6037 PayPal [email protected] Друзі, паливну в авто зробили, пікап вже на ходу, але роботи ще багато!!! Будь-ласка, підтримуємо по можливості збір!!!
-
Кому нужен диван ?отдам бесплатно!Забирать Vaughan
-
Всем привет Продаю покер 120$, брал за 200$ на Амазоне неделю назад.
-
добрий вечір! чи хтось може порадити хорошого імміграційного консультанта з приводу подання на PR?
-
Привіт здається кімната біля sheppard yonge за хорошою ціною