Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт усім!де перекладали документи для подачі на пр?буду дуже вдячна за рекомендації
-
Усім доброго дня, підкажіть Барбера в Торонто, міссісага, або Етобіко Дякую🤙🏻
-
Всем привет я со своей девушкой ищем сожителей что бы снимать квартиру или дом/такнхаус. С первого августа. Будем рады с вами пообщаться
-
дякую
-
1125 Bloor St, Mississauga, ON L4Y 2N6 (416) 903-5652
-
Вітаємо Дарина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня! Чи може хтось порекомендувати репетитора який підготує до GELPIP?
-
Вітаємо Andrii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, який найекономніший варіант авіарейсу в Європу зараз - на найближчі дні? Взагалі потрібно до Варшави, але розгляну варіанти в інші європейські країни, якщо буде дешевше! З Торонто. Дякую.
-
У кого є можливість допомогти? Поповнити мобільний. Я служу. 95 бригаді ЗСУ 2 штурмовий батальйон ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ ЩО ЦЕ ПРАВДА! МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ! БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ 🇺🇦
-
Вітаємо Олег Яремко, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, який найекономніший варіант авіарейсу в Європу зараз - на найближчі дні? Взагалі потрібно до Варшави, але розгляну варіанти в інші європейські країни, якщо буде дешевше! З Торонто. Дякую.
-
-
Подивіться на play
-
Вітаємо Oksana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, знову до нас звернулися спецпризначенці головного управління розвідки. Потрібно допомогти відремонтувати бойовий автомобіль і перевзути бойовий пікап! Приблизна сума збору 27000 грн Всім наперед дякуємо за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На гуму і ремонтГУР Для спецпризначенців головного управління розвідки на чотири шини на пікап і ремонт автомобіля 🎯 Ціль: 27 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/36CGRW1xSH 💳Номер картки банки 5375 4112 2016 9663 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/FEvHkM2uwZULfYYL/
-
Всім привіт. Я фотограф-початківець. Пропоную всім охочим безкоштовні фотосесії у вихідні до кінця липня. Віддаю всі фотографії без обробки того ж дня. До 1000 шт. за 1 годину. Окремо можна замовити обробку, є ретушер. Найголовніше побажання, це підготуватися до фотосесії, вбрання, макіяж, подивитися різні пози, які вам подобаються. Пишіть у особисті, кого цікавить моя пропозиція.