Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
У кого ещё свет пропал?
-
Спробуйте ABA English. Це сайт школи там є безкоштовне навчання
-
Лифт, локер и насосы (ну у меня) И то, лифт 1 из 7 работает
-
Друзі, термінової допомоги потребують артилеристи 26-ої імені Романа Дашкевича. Хлопці привезли на ремонт ще один бойовий пікап. Ми вже перекрили всі витрати по запчастинам! Треба зараз швиденько закрити збір на комплект гуми і на оплату роботи майстрів! Сума збору 35000 грн! Всім наперед дякую за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На ремонт пікапу ЗСУ На сплату роботи і шин для бойвого пікапу 26-ої артилерійської бригади імені Романа Дашкевича 🎯 Ціль: 35 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/Togb7h8xm 💳Номер картки банки 5375 4112 2016 8509 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/kF1GijXxTwDNTNTf/
-
в багатьох кондо є генератори, але хз як вони працюють
-
Ну объявили что Торонто Гидро не выдержало дождик, консьерж объявил до 7 не будет света🙃
-
та судячи по outage map у багатьох
-
Я щасливий зустріти людину, яка є чесною та бачити, як люди виграють. Мене познайомив із цією платформою друг, і я вирішив спробувати, тож я інвестував 700 доларів США в стартап і отримав 7500 доларів завдяки допомозі цього трейдера @anderton_fx. Дякую, сер, і я повинен сказати, що ця платформа найкраща. НАТИСНІТЬ ТУТ, ЩОБ ПРИЄДНАТИСЯ ДО ГРУПИ-ПЕРЕМОЖЦЯ НАТИСНІТЬ ТУТ, ЩОБ ПРИЄДНАТИСЯ ДО ГРУПИ-ПЕРЕМОЖЦЯ
-
Друзі, термінової допомоги потребують артилеристи 26-ої імені Романа Дашкевича. Хлопці привезли на ремонт ще один бойовий пікап. Ми вже перекрили всі витрати по запчастинам! Треба зараз швиденько закрити збір на комплект гуми і на оплату роботи майстрів! Сума збору 35000 грн! Всім наперед дякую за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На ремонт пікапу ЗСУ На сплату роботи і шин для бойвого пікапу 26-ої артилерійської бригади імені Романа Дашкевича 🎯 Ціль: 35 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/8o1c8gpq5S 💳Номер картки банки 5375 4112 2034 1254 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/kF1GijXxTwDNTNTf/
-
Вітаємо P, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привет всем,я делаю детейлинг машин, если кому-то интересно можете написать мне я скину вам мои работы и мы сможем с вами договориться)
-
Привет ребята, сдам комнату с отдельной ванной в городе Burlington, апартаменты на 4 этаже в добавок с комнатой место в подземном паркинге, балкон и фитнес зал для жильцов, в здании есть стоматологоия и салон красоты
-
Вітаємо Снежана, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Сдается комната в частном доме с 1 АВГУСТА 🔹пересечение Weston Rd x Lawrence Avenue West 🔹$718 + ~100 utilities, оплата первый и последний месяцы 🔹до центра - 15 минут UP train 🔹89 автобус в 3 мин 🔹10 мин пешком - супермаркет FreshCo 🔹полностью меблированная + единоразовая оплата