Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Veronika, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
продам свої документи канадські писати в лс
-
Вітаємо Vladyslav, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, звернулись до нас медики 115-ОМБр 2 бат медрота. Треба купити і передати дві шини Lanvigator R/T 265/60R18. Евакуація Куп'янський напрямок! Сума збору 10000 грн. Всім наперед дякуємо за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На Шини для 115ОМБр Дві шини Lanvigator R/T 265/60R18 для медиків 115ОМБр, Куп'янський напрямок 🎯 Ціль: 10 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6MxaekvKa3 💳Номер картки банки 5375 4112 2147 9384 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/Lf82yNpt1oyQXieT/
-
Всім привіт! Мене звати Марія. Мені 28 років. Шукаю кімнату для себе з 1 вересня в центрі Торонто. Мій бюджет 800-900 доларів і я шукаю кімнату без застави) тобто з оплатою місяць у місяць) Якщо у вас є якісь пропозиції, напишіть мені в приватні повідомлення 😊 Я дуже комунікабельна, охайна та доброзичлива 🙂 Буду радий вашим пропозиціям:) Гарного вечора!😉
-
Вітаємо Mari, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый вечер , выкупим ваше авто. Если не имеете возможности выплачивать дальше кредит , если взяли авто и хотите уехать , если просто хотите продать автомобиль - пишите в лс