Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Пробачте до сліз прошу Допомоги від безвихідного становища зі сльозами на очах ... В даний момент дуже потрібен пульмікорт в інголятор та дві системи для крапельниць .... Потрібно 368 гривень50 копійок або може е у когось саме ліки Мені дуже незручно просити але син після операції Кожна мати мене зрозуміє Дуже прошу допомоги В понеділок ь зможу о першій половині дня повернути На колінах буду вдячна 🙏Надам будь-які документи докази відео дзвінок Безвихідне становище І я молюся, що хтось відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте всі відмовили... Благаю🙏
-
Ми як завжди пізно розпочинаємо 🤭😂
-
Пробачте до сліз прошу Допомоги від безвихідного становища зі сльозами на очах ... В даний момент дуже потрібен пульмікорт в інголятор та дві системи для крапельниць .... Потрібно 368 гривень50 копійок або може е у когось саме ліки Мені дуже незручно просити але син після операції Кожна мати мене зрозуміє Дуже прошу допомоги В понеділок ь зможу о першій половині дня повернути На колінах буду вдячна 🙏Надам будь-які документи докази відео дзвінок Безвихідне становище І я молюся, що хтось відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте всі відмовили... Благаю🙏
-
flowers416
-
Дякую)
-
Продам 15 Pro 256 GB , пишите в лс.
-
Файне житло в Ошаві (нова ціна)!!! Здається гарний двухбедрумний бейсмент на затишної вулиці біля Adelaide & Ritson. Прекрасний район - п’ять хвилин пішки до найкращої плази в Ошаві (Costco, No Frills і т.д.), та головних автобусних маршрутів міста. Мешканці мають бути некурцями і не можуть тримати домашніх тварин. Оплата $1600 на місяць плюс 40% комунальних послуг.
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні дні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Продам недорого )
-
🟩 Доставка алкоголю 9PM - 5:00AM ▫️+1 (437) 297-0207 ▫️skyline.delivery ▫️t.me/skyline_delivery ▫️www.instagram.com/delivery.skyline