Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
а хіба це не заблокувати?
-
Дуже дякую!
-
Кімната ! Польська сімʼя сдає кімнату в бейсменті ! Район Лонг-Бранч ,Місісага ! 700$ на місяць Пані Ірена 905- 990 - 0737
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, мені потрібно перекласти документи (свідоцтво про народження, та деякі з роботи). Чи потрібно якось завіряти переклад окрім штампу перекладача? Апостіль, чи щось інше? Переклад з чороногорської мови, але цікавить досвід будь-якої мови.
-
Друзі, нашої з вами допомоги потребують спецпризначенці головного управління розвідки. Потрібно купити і передати п'ять шин Lanvigator MILE MAX 205/65R16C і п'ять б/в дисків R16 для бойвого буса який підвозить б/к! Всім наперед дякуємо за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Всіх вітаю з Днем незалежності України!!! Колеса для ГУР П'ять шин Lanvigator Mile Max 205/65R16C і п'ять б/в дисків R16 для буса головного управління розвідки 🎯 Ціль: 15 250 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/97W73VqyWa 💳Номер картки банки 5375 4112 2191 9587 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/vhMmoFEd2oURgD1b/
-
Всім привіт!! Здається шикарна 2k квартира 15 вересня 2024 по 15 травня 2025 в дуже модному будинку Down Town 585,Bloor Street East. ❣️дві станції метро 5 хвилин в обидві сторони ❣️великі парки, школи, садочки у дворі ❣️2 сан вузла ❣️2 кімнати ❣️2 сауни та два джакузі ❣️барбекю ❣️басейн ❣️ зали переговорів ❣️ кімнати для святкування Вартість 2750 /міс (оплата 1 та останній) меблі залишаються за домовленістю. Відео та фото зкину в Приват.
-
Привіт Хто знає хорошого стоматолога, бажано українськомовного або російськомовного? Напишіть, будь ласка, в дірект 🫶🏽
-
Привіт, скоро розпочинається шкільне навчання, в мене є можливість водити зранку Ваших діток до школи та забирати після занять, також можу відводити на гуртки, або провести з ними час, поки Ви на роботі, локація Humber bay, весь район Mimico, за деталями в приватні повідомлення або телефонуйте 6477107313 💐
-
Доброго дня! 🆘🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🆘 🎈🎈Доставка безкоштовна!!🎈🎈 💸💸Оплати при отриманні!!💸💸 Акциз!💯 🚬PARLAMENT (105$-110$) 🚬MARLBORO (105-110$) 🚬SOBRANIE BLACK 105$-110$) 🚬SOBRANIE (slim 95$-100$) 🚬L&M 🚬KENT 🚬Winston Для замовлення:📞📞📞 ☎️+380 (98) 389 02 03 (Viber, WhatsApp) Також є дешеві сигарети: 🚬BB 🚬Canedian goose 🚬Canadian classics ori 🚬Canadian light 🚬Nexus 🚬Playfares 🚬Putters Та інші…. Ціни від 30$💸💸💸 👍Якщо буде цікаво звертайтесь! Також буду вдячний якщо даною інформацією поділитесь з своїми знайоми(можливо їм буде цікаво)🆘💯🎤 Дякую!!!!
-
Здається Квартира!! Велика 1bedroom large Це апартаменти! Етобіко Berry Road здаватись з 1 жовтня! Можна буде в кінці вересня заїхати Є балкон. Дитячий майданчик із парком за будинком зразу Хороший тихий район та затишний будинок Близько школа автобус зупинка зручна розвʼязка Фото скину в пп!
-
Всім привіт) Чи хтось подавався на новий ворк перміт останнім часом після оприлюднення новин ?
-
Також цікавить таке питання,якщо хтось відповість напишіть і мені відповідь,дякую
-
доброго дня! підскажіть, будь ласка, якщо я планую їхати з Канади і відповідно планувала закривати всі банківські картки, чи є якісь варіанти отримати виплати з податків на іншу карту чи не закривати свою канадську, але потім чи можна онлайн закрити її? буду вдячна за інформацію, якщо хтось з цим зіштовхувався або можливо ви знаєте до кого мені звернутися з таким питанням.
-
Хз трохи пробігу є
-
Сколько натапали?