Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, друзі! Можливо, хтось з вас стикався з подібною ситуацією і зможе підказати. Потрібно швидко отримати довідку про несудимість з України для пенсіонера, який зараз знаходиться в Торонто. Може, знаєте, як це зробити найшвидшим способом? Буду вдячний за будь-які поради чи контакти. Дякую за допомогу!
-
Справа ваша, але вам можуть пропонувати що завгодно. Будьте обачні бо залишитесь без грошей і без послуги.
-
Всім привіт, прохання сумлінним людям не коментувати. Чула в Канаді багато хто підробляє стейтмент, щоб простіше зняти житло. Є хтось хто може це зробити?
-
Або нарк або ж сидить десь у тюрячці , судячи по манері спілкування
-
У мене два Коти, 60 наповнювач, 150 корм Була страховка за 40$ на одного але кожен раз вона покривала 100$ від рахунка на 500-700 тому перестали брати страховку, Ніякий налог провінції не плачу, 100-130 просто за консультацію лікаря у будь який вет лікарні і ці кошти не повертає страховка. Ще 100 за вакцину на рік (так як це ліки страховка теж не повертає) і 50 за аналіз на глистів, якщо кров то 200 десь за аналіз На зубки десь 20 на місяць гель купляю, бо операції дуже дорогі, мінімум 1500тис Але дуже часто навішують усього лишнього, типу велнес процедури Які коштують космічних грошей
-
Корм 80 Лоток 30 Страховка 86 (если что произойдет, то животное лечить дороже чем человека) Ещё раз в год нужно платить 15$ провинции. 200$ раз в год на медикал чекап
-
Шановні друзі, у кого є кіт, поділіться досвідом, скільки це коштує на місяць? Корм/лоток(силікогель)/якщо є страховка 😸
-
Макс макс, він же @maximus325
-
А кому ?
-
Я так мала необережність перевести гроші за ЛІКИ. Людина зникла і видалила профіль. Сума не критична, але сам факт
-
Здається кімната , біля коледж стріт , 900 баксів , для одної людини, адекватність і чистоплотність вітається , пишіть в пп
-
Привіт, у мене є Hudson’s Bay gift card на 300$, можу віддати за 270$, пишіть в приват кому цікаво
-
ensure
-
Я бачила. Він мені також писав.
-
Цей підар мені писав ! Я його заблокував ! Так він на мене напиздів в групі