Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я так мала необережність перевести гроші за ЛІКИ. Людина зникла і видалила профіль. Сума не критична, але сам факт
-
Здається кімната , біля коледж стріт , 900 баксів , для одної людини, адекватність і чистоплотність вітається , пишіть в пп
-
Привіт, у мене є Hudson’s Bay gift card на 300$, можу віддати за 270$, пишіть в приват кому цікаво
-
ensure
-
Я бачила. Він мені також писав.
-
Цей підар мені писав ! Я його заблокував ! Так він на мене напиздів в групі
-
Шукаю страхового брокера для отримання нової car insurance, бо поточна компанія не задовільняє. Напишіть будь ласка в приватні повідомлення для отримання інформації і прорахунку quote Дякую!
-
Дякую
-
Добрый день , может кто то знает как выйти из данной ситуации Цель устроить сестру в школу ей 14 лет 9 класс Но у родителей нет статуса в Канаде так как приехали по визитор визе и подали их на пр по восстановлению семьи Так как у меня пр статус И в велком центре для регистрации нового студента говорят что нужно что бы один из родителей имел статус (work permit) Есть ли какие то варианты что бы я взял ответственность на себя за сестру ? Или какие либо другие пути зарегестрироваться младшую в школу
-
Друзі, відеозвіт по двох шинах 265/60R18 Lanvigator R/T від бійців 115ОМБр другого бату, а саме мед пункту! Шини отримали. Всім дуже дякують за підтримку і допомогу! Окрема подяка за довіру нашій команді волонтерів! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 www.facebook.com/share/p/jR9zZ8zhBi5wo7Qq/
-
Всім привіт!! Здається шикарна 2k квартира 15 вересня 2024 по 15 травня 2025 в дуже модному будинку Down Town 585,Bloor Street East. ❣️дві станції метро 5 хвилин в обидві сторони ❣️великі парки, школи, садочки у дворі ❣️2 сан вузла ❣️2 кімнати ❣️2 сауни та два джакузі ❣️барбекю ❣️басейн ❣️ зали переговорів ❣️ кімнати для святкування Вартість 2750 /міс (оплата 1 та останній) меблі залишаються за домовленістю. Відео та фото зкину в Приват.