Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, Шановні батьки! Мене звати Аріна, і я займаюся викладанням англійської мови для дітей. На даний момент шукаю нових учнів🧒🧒 Кваліфікуюся на рівні В1+, вивчаю В2. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина вивчала англійську в цікавій та дружній атмосфері, буду рада допомогти! За інформацією звертайтеся в особисті повідомлення!
-
Порадьте будь ласка недорого україномовного адвоката для отримання Bridging open work permit ??
-
Всім привіт. Переїжджаю з своєї кімнати. Хто шукає кімнату з Жовтня місяця, залишаю посилання. www.kijiji.ca/v-room-rental-roommate/city-of-toronto/room-in-condo-etobicoke-furnished-all-inclusive-1100/1702811061
-
Вітаємо Наталия, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всем привет. Завтра к 5 вечера планирую выезжать из Миссиссагуи в Оттаву. Могу взять с собой одного-двоих попутчиков. Цена 50 с человека. Также могу забрать обратно в Торонто из Оттавы в воскресение после обеда. Если кого-то интересует - пишите, пожалуйста, в личку. Всем хорошего дня!
-
здається кімната, в будинку 4 кімнати, просторі, сан.вузол на 2, велика кухня, дві вітальні, свій двір. 10 хвилин до NoFrilss, Marshals та інших хороших магазинів . L5V1B2 Mississauga, Britannia
-
Добрий день хто займається рихтовкою авто відпишіть будь ласка
-
Всім привіт. Я сертифікований майстер манікюру і педикюру. Хто хоче оновити свої нігтики? Звертайтесь у приват, завжди рада допомогти. Район Royale York and La Rose
-
Вітаємо Olga, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо The Antiquity Shop, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇