Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Alexandr🤝, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
У кого есть свой бизнес, могу помочь (бесплатно) с привлечением клиентов/увеличением прибыли. Можете в личку писать
-
Всем привет, ребят, кто может помочь с выбором фотоаппарата, напишите пожалуйста
-
Заказывал раз 10 там, учти что доставка 12-15 дней. Товар визуально красивее, чем приходить по факту, Но тема прикольная и бонусы хорошие. Если что-то пришло в плохом состоянии или же не соответствует заявленным показателям - полный возврат средств сразу (3 раза возврат делал), при этом товар остаётся у тебя. Вообщем сервис интересный, Но не надейся что можно сильно сэкономить. Я в дом почти все накупил, ширпотреб, постеры, чехлы на телефон, лампы, увлажнитель, для кошки всяких всячин, тут в нем есть толк. Дорогие товары я бы не рисковал брать
-
Продам цигарки ( все що є на фото 25$)
-
Хотів взяти цього репетитора. Вона з Казахстану. Урок починався нормально, але потім вона почала розповідати, що хоч і з Казахстану, говорить російською, і згадала, що не знає і не хоче вчити казахську мову, бо знає російську. На моє зауваження щодо цього вона відповіла, що це “непотрібна” мова і що вона “людина світу”. На питання, чи є вона проросійською, почала ухилятися. Наприкінці, коли я перейшов на російську, щоб пояснити, чому не хочу займатися з нею, бо люди, що носять цю мову, є вбивцями українців, вона мене обматюкала і назвала “Васею”. Модератори, прошу вас заблокувати цю людину. Люди з відкритою або прихованою проросійською позицією не мають права себе рекламувати, тим більше виявляючи байдужість до нашої трагедіі.