Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Заказывал раз 10 там, учти что доставка 12-15 дней. Товар визуально красивее, чем приходить по факту, Но тема прикольная и бонусы хорошие. Если что-то пришло в плохом состоянии или же не соответствует заявленным показателям - полный возврат средств сразу (3 раза возврат делал), при этом товар остаётся у тебя. Вообщем сервис интересный, Но не надейся что можно сильно сэкономить. Я в дом почти все накупил, ширпотреб, постеры, чехлы на телефон, лампы, увлажнитель, для кошки всяких всячин, тут в нем есть толк. Дорогие товары я бы не рисковал брать
-
Продам цигарки ( все що є на фото 25$)
-
Хотів взяти цього репетитора. Вона з Казахстану. Урок починався нормально, але потім вона почала розповідати, що хоч і з Казахстану, говорить російською, і згадала, що не знає і не хоче вчити казахську мову, бо знає російську. На моє зауваження щодо цього вона відповіла, що це “непотрібна” мова і що вона “людина світу”. На питання, чи є вона проросійською, почала ухилятися. Наприкінці, коли я перейшов на російську, щоб пояснити, чому не хочу займатися з нею, бо люди, що носять цю мову, є вбивцями українців, вона мене обматюкала і назвала “Васею”. Модератори, прошу вас заблокувати цю людину. Люди з відкритою або прихованою проросійською позицією не мають права себе рекламувати, тим більше виявляючи байдужість до нашої трагедіі.
-
🥰 Next Friday 🥰
-
🌟Ukrainian Neon Night Part 🌟 Вас запрошує яскраве свято танців та музики, яке запалить ваше серце та душу! Пориньте у чарівну атмосферу, де неонова магія та ритми ночі зіллються в єдине ціле! 📅 Дата: 11 жовтня ⏰ Час: з 9:00 до 02:00 📍 Address: Restaurant Fregata 🍹 Для прекрасних леді ми підготували безкоштовний коктейль. 🟢 Неонові браслети для всіх– додайте блиску до вашого образу! 🎶 Унікальна добірка найкращої української, англійської та латиноамериканської танцювальної музики! 🎧Для вас грають: DJ Buncha, DJ Emiliano та DJ IHOR, які створять незабутній музичний простір. 🚗 І для вашої зручності – безкоштовний VIP-паркінг. Ця ніч обіцяє бути по-справжньому незабутньою! Не пропустіть можливість поринути в світ ритмів і веселощів, що залишать яскравий слід у вашій пам'яті. 👗 Dress-code: No!- спортивному одягу – лише елегантність та вишуканість! Ваша неперевершена стильність підкреслить атмосферу цієї особливої ночі. 🎟️ Вхід: - Для дівчат вхід безкоштовний😉 - Для хлопців – $25. Вік: 19+ 📍 1900 Dundas St E Mississauga ON L4X 2Z4 Canada ✨ Підготуйтеся до яскравої, насиченої емоціями ночі, що подарує вам відчуття справжнього свята!
-
Вона хамка!!! Я звернулась до неї щоб позаймалась з дівчинкою 15 років, але попросила розмовляти зі мною англійською, щоб зрозуміти її рівень! Так от, людина на моє прохання поговорити англійською відповіла з дуже страшним акцентом та ще й з помилками «no sence to speak with you English - you do not understand” - НЕ рекомендую! Це - шахрайка … вона не знає мови
-
Не можна там залишити відгук))) це її канал і там все дуже позитивно!) взагалі вона займається по підручникам) це - найлегше і нічого не дасть людині! Перед тим як брати репетитора - попросіть іншу людину, яка вільно розмовляє англійською, щоб провела тестування таких «репетиторів») інакше - гроші на вітер
-
🌸 Запрошуємо на відкрите заняття колективу "Калина"! 🌸 Вже завтра ви маєте чудову можливість познайомитися з нашим творчим колективом та зануритися у світ української культури й народних танців. 💃🕺 Де? 145 Evans Ave, Etobicoke Коли? Завтра, 6 Жовтня, 19.00 розпочинаємо. Не важливо, чи ви новачок, чи вже досвідчений танцюрист — у нас знайдеться місце для кожного! Приходьте самі та приводьте друзів, щоб відчути справжній дух українських традицій! 🎶🇺🇦 І до речі, заняття абсолютно безкоштовні😍 Чекаємо на вас із нетерпінням! 🌟
-
Привіт, шукаю пригоди
-
Вітаємо Paul, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇