Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
🌸 Запрошуємо на відкрите заняття колективу "Калина"! 🌸 Вже завтра ви маєте чудову можливість познайомитися з нашим творчим колективом та зануритися у світ української культури й народних танців. 💃🕺 Де? 145 Evans Ave, Etobicoke Коли? Завтра, 6 Жовтня, 19.00 розпочинаємо. Не важливо, чи ви новачок, чи вже досвідчений танцюрист — у нас знайдеться місце для кожного! Приходьте самі та приводьте друзів, щоб відчути справжній дух українських традицій! 🎶🇺🇦 І до речі, заняття абсолютно безкоштовні😍 Чекаємо на вас із нетерпінням! 🌟
-
Привіт, шукаю пригоди
-
Вітаємо Paul, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Tetiana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка коли в Канаді день Подяки?
-
Шукаєм людину яка вміє робити дитейлінг звертайтесь по адресу 2526 Cawthra Rd, Mississauga, ON L5A 2X3 Вся інформація за номером телефону 4162940014 Dee
-
Здається повність весь бейсмент з окремим входом для однієі особи Окрема ванна кімната та кухня. Перехрестя Evans & Brown’s Line Etobicoke. Ціна 1250$ Всі комунальні включені у вартість + пралката інтернет.За деталями звертайтеся за телефоном +1 (437) 999-9037 Юрій
-
День Подяки в Канаді 14 жовтня!
-
Вітаємо Aura Mdma, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ні, не забанили. Просто на роботі клієнт побажав мені гарних вихідних і хорошого дня подяки і я трохи розгубилася.
-
+21 First time in Toronto! 12 годинне кінкі шоу. Квитки по QR або в мене у профілі 🥵
-
Вітаємо Alina Kirovec, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇