Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо 🤷, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привет ,ищу жильё, для пары в Hamilton. Если есть отдельные группы по Hamilton, буду рада информации! Спасибо.
-
Меня всегда улыбало, что в 80% случаев, жилье для пары ищет именно женщина 😂
-
Вітаємо Елизавета, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Lakeshore/Cawthra, Mississauga від 1-го листопада здається в оренду 1 кімната на 2-му поверсі в окремому 2-х бедрумному апартаменті. -Кухня та побутова техніка -Просторий living room - паркінг, backyard Зручне транспортне сполучення, поруч парк. $1300+ком. послуги (647)280-8177
-
Вітаємо Інна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Галина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Добрий день , підскажіть будь ласка , я планую здавати на права , але в канаді вже 1.5 року , я далі можу получити g-full швидко( так як маю досвід 10 років в Україні) чи все буде з нуля як для тих хто немає українських прав з досвідом ?