Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Віктор, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Kirill, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Talia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
👉1 кімнатна квартира на Yonge/Eglinton (Midtown) Хороший варіант для тих кому набридло жити в підвалі або ділити кімнату 2345$/місяць (половина комуналки в ціні) Повний доступ до сауни і басейну на 24 поверсі + паркінг 5хв до метро 2хв до супермаркету Метро 5 хв до парку Заїзд із 1 січня 2025, але можемо домовитись і раніше Всі питання – мені в дірект. Новий Рік – нове життя, вперед!
-
Є онлайн калькулятор, пошукай в Гуглі
-
Вітаємо Yulia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Chyngyz, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Старий скам.
-
Вітаємо Photographer - Vova, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Хочеш стати успішним фотографом, який знімає красивих людей, подорожує на зйомки, знайомиться з цікавими людьми та заробляє на своїй творчості? Запрошую тебе приєднатися до навчання з фотографії, де я навчу: - Як працювати з фотоапаратом та створювати професійні кадри - Основам фотографії та правилам композиції - Професійній обробці фото, яка економить час - Як назбирати швидко портфоліо - Яку вибрати камеру - Як знаходити клієнтів та заробляти на зйомках Навчання побудоване так, щоб ти міг швидко освоїти всі необхідні навички і почати заробляти на улюбленій справі. Пиши мені в директ, і я розкажу всі деталі! • Пам’ятай що вивчення цієї професії може забезпечити в тебе впродовж всього твого життя
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Вітаємо владос🦴, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Кого интересует бензин Regular (87), пишите в личку. North York/Vaughan 1,2$/л 1$ от 100л