Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ти не пояснив відповідь на свою непонятну смс,і пишеш знов якусь херню,я дуже рідко відповідаю комусь тут бо інколи читаю таку херню шо немає просто шо відписувати,або хитрожопих багато,а кому дійсно потрібна якась допомога то я пишу в лічку і все окей.
-
Вітаємо West elm, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Коли? Яка година?
-
Добрый день, сдаёт ли кто комнату в аренду?
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) напишіть мені приватно, якщо цікаво
-
Вітаємо Andy, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) напишіть мені приватно, якщо цікаво
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) Напишіть мені, якщо цікаво!
-
ОРЕНДА‼️ Доступні для оренди кімнати в будинку. 📍189 Shaver Ave North, Etobicoke Only Male 1 Кiмната на верху 1100💲 Велика кiмната в бейсментi 1000💲 Середня кiмната в бейсментi 900💲 Маленька кiмната в бейсментi 800💲 Також є варіант орендувати весь бейсмент для однієї сім’ї 2300💲 Присутній паркінг Поруч зручна транспортна розвʼязка як до Міссісаги так і до Торонто, 10 хв доїзд до станції метро Islington station, поруч є піцерії, магазини, заправка, супермаркет. Кому цікаво звертайтесь в приватні повідомлення
-
Why don't men need more than one bookmark? The sports section is in the middle of the newspaper.
-
Вітаємо Vani, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! Мене звати Соломія, я СММ-менеджер початківець яка прагне розвивати свої навички у веденні акаунтів . Допомагаю бізнесам знаходити нових клієнтів через просування в соціальних мережах Instagram та Facebook. Зараз я готова взяти декілька проектів за невелику плату. Якщо ви зацікавлені в просуванні свого бізнесу буду рада співпраці.
-
Студия в центре Торонто, метро Sent George, Даунтаун. Вода, свет, паркинг включены в стоимость. Цена -2200 , если контракт на год, цена обговаривается. Бэкярд, плюс 2 комнаты отдыха ( удобно для тех, кто работает онлайн) . Две линии метро в 3-х минутах ходьбы, Dupont and Sent George.