Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) напишіть мені приватно, якщо цікаво
-
Вітаємо Andy, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) напишіть мені приватно, якщо цікаво
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) Напишіть мені, якщо цікаво!
-
ОРЕНДА‼️ Доступні для оренди кімнати в будинку. 📍189 Shaver Ave North, Etobicoke Only Male 1 Кiмната на верху 1100💲 Велика кiмната в бейсментi 1000💲 Середня кiмната в бейсментi 900💲 Маленька кiмната в бейсментi 800💲 Також є варіант орендувати весь бейсмент для однієї сім’ї 2300💲 Присутній паркінг Поруч зручна транспортна розвʼязка як до Міссісаги так і до Торонто, 10 хв доїзд до станції метро Islington station, поруч є піцерії, магазини, заправка, супермаркет. Кому цікаво звертайтесь в приватні повідомлення
-
Why don't men need more than one bookmark? The sports section is in the middle of the newspaper.
-
Вітаємо Vani, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! Мене звати Соломія, я СММ-менеджер початківець яка прагне розвивати свої навички у веденні акаунтів . Допомагаю бізнесам знаходити нових клієнтів через просування в соціальних мережах Instagram та Facebook. Зараз я готова взяти декілька проектів за невелику плату. Якщо ви зацікавлені в просуванні свого бізнесу буду рада співпраці.
-
Студия в центре Торонто, метро Sent George, Даунтаун. Вода, свет, паркинг включены в стоимость. Цена -2200 , если контракт на год, цена обговаривается. Бэкярд, плюс 2 комнаты отдыха ( удобно для тех, кто работает онлайн) . Две линии метро в 3-х минутах ходьбы, Dupont and Sent George.
-
Scam !!!
-
Он уже удалил, свое сообщение
-
Привіт! Я Олександр, займаюся автопідбором та перевіркою автомобілів перед покупкою. Якщо ви плануєте придбати вживаний автомобіль, але не знаєте, на що звертати увагу, або просто хочете заощадити час на пошуки та огляди, я готовий допомогти! Звертайтеся в особисті повідомлення.
-
🤩Шановне товариство🤩 Ну що ж, ми підготували для вас справді дещо магічне🔮 Отож, 1 November🍁 відбудеться масштабна 🎃«Ukrainian Halloween Party”🎃 Почнемо з найцікавішого😎 Цього вечора у нас буде інший dress code, а ніж зазвичай. Приходьте у незвичних образах на тематику HALLOWEEN👻. Але все не просто так🤔 Ми підготували 3 призових місця за найкращий костюм🤪 3 місце – 100💵 2 місце – 200💵 1 місце – 300💵 Класно провести час і ще й отримати за це cash💸😱. Круто, правда? А супроводжуватимуть вас в цей незабутній вечір будуть наші ді-джеї з неперевершеною українсько-європейською музикою🎵🔥 🎧Dj Buncha 🎧Dj Emiliano 🎧Dj Ihor Вже по старій традиції вхід для дівчат БЕЗКОШТОВНИЙ всю ніч🤤, а також невеличкий презент у вигляді коктейлю🍹🍸 VIP Parking Free (лише для ексклюзивних авто)🏎️ Тільки 19+❗️ Вхід: 25💲 Локація: Restaurant “Fregata” 💎 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Это чего это, потому что не отвечаю в личку таким упырям, как ты? Обиделся, зайчик?
-
В звʼязку з переїздом, перездаю свою квартиру.До кінця цього місяця(можливо подобово). Квартира 1бед.+ден. на Лейкшорі з гарним виглядом на озеро Онтаріо. В квартирі є все необхідне для проживання. Парко-місце, на одне авто. . За більш детальною інформацією пишіть в особисті.