Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю. хочу порекомендувaти вам наш мaraзин! В наявності великий асортимент стіків на GL0, HEEТS, ТЕРЕA. В продажі також маємо сuгарeти, одноразки, девайси до стіків та не тільки😜 Знизу залишаю контакти на менеджера та посилання на канал👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка в будь-яку точку. 📍 Регулярно добавляємо в магазин багато гарних пропозицій та акцій для вас😊 Регулярне оновлення товару✅
-
Вітаємо 🐾❤️33, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ищу людей с биржами Бинанс, Байбит, Окх, Мекс и т.д. Средства и аккаунты давать не нужно, пишите @avdeevv178
-
доброго дня чи хтось вільний для повної або неповної зайнятості
-
Вітаю. Рекламна агенція U-genius Marketing шукає сейлзів і маркетологів. u-genius.ca Вимоги: - досвід у продажах (досвід у маркетингу буде перевагою) - відмінні комунікативні навички - знання англійської мови - на етапі отримання PR (вже подалися), або власники PR, або громадяни Канади - проживати в GTA Якщо ви шукаєте динамічну роботу у сучасному агенстві та бажаєте розвиватись разом з нами, надсилайте своє резюме [email protected]
-
Привіт 👋🏼 весь Двіж в іншому чаті, там кожних вихідних гуляють/знайомляться.. t.me/toronto_party
-
Вітаємо Alexandra👸🏻, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🤩 Помаленько розпочинаємо 🤩
-
Помаленько закінчуємо 🤩🥰 Всім дякуємо ❤️
-
Вітаємо Діана, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Лідія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🤩Шановне товариство🤩 Ну що ж, ми підготували для вас справді дещо магічне🔮 Отож, 1 November🍁 відбудеться масштабна 🎃«Ukrainian Halloween Party”🎃 Почнемо з найцікавішого😎 Цього вечора у нас буде інший dress code, а ніж зазвичай. Приходьте у незвичних образах на тематику HALLOWEEN👻. Але все не просто так🤔 Ми підготували 3 призових місця за найкращий костюм🤪 3 місце – 100💵 2 місце – 200💵 1 місце – 300💵 Класно провести час і ще й отримати за це cash💸😱. Круто, правда? А супроводжуватимуть вас в цей незабутній вечір будуть наші ді-джеї з неперевершеною українсько-європейською музикою🎵🔥 🎧Dj Buncha 🎧Dj Emiliano 🎧Dj Ihor Вже по старій традиції вхід для дівчат БЕЗКОШТОВНИЙ всю ніч🤤, а також невеличкий презент у вигляді коктейлю🍹🍸 VIP Parking Free (лише для ексклюзивних авто)🏎️ Тільки 19+❗️ Вхід: 25💲 Локація: Restaurant “Fregata” 💎 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Проводжу заняття з математики 📈💯 Допомагаю з дз, контрольними та у підготовці до екзаменів. Якщо є бажання можете переглянути мої відео з тим як проходять мої заняття в тік тоці (diiana_teacher). Буду рада бачити вашу дитину у себе, на безкоштовному пробному занятті 😊✨
-
Привіт! Я б хотіла порекомендувати магазин!🤩 Тут можна придбати українську акцизну табачку за смішною ціною🇺🇦🚬 Дуже великий асортимент 📦 Безкоштовна доставка при купівлі від 5 блоків ⚡️ Новим клієнтам - 1 блок у подарунок 🎁 Доставка в будь-яку точку 🚀 ⚡Є Опт⚡ По наявності питайте 📍 Посилання на магазин в шапці мого профілю💯 Можливе партнерство ! Маєте питання? Пишіть в особисті менеджеру магазину