Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю. хочу порекомендувaти вам наш мaraзин! В наявності великий асортимент стіків на GL0, HEEТS, ТЕРЕA. В продажі також маємо сuгарeти, одноразки, девайси до стіків та не тільки😜 Знизу залишаю контакти на менеджера та посилання на канал👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка в будь-яку точку. 📍 Регулярно добавляємо в магазин багато гарних пропозицій та акцій для вас😊 Регулярне оновлення товару✅ Можливий роздріб/опт ✅
-
Хочеш стати професійним фотографом, але не знаєш з чого почати? Я допоможу тобі опанувати всі секрети фотографії, навіть якщо ти новачок! Реальні знання, практичні поради та підтримка на кожному етапі. Приєднуйся — твій творчий шлях починається тут! Всі деталі дірект!
-
Вітаємо Валерия, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо West elm, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Шукаємо оператора CNC з досвідом. Toronto (North York) Компанія запрошує до співпраці оператора CNC машин. Вимоги: мінімум 1 рік досвіду роботи на CNC обладнанні, вміння працювати з технічною документацією, бажано мати навички налаштування та обслуговування машин. Готовність до роботи в команді та уважність до деталей – обов’язкові. Запрошуємо вас приєднатися до нашої команди професіоналів! Якщо це про вас , або ви знаєте кому це може бути цікаво , пишіть в особисті. Дякую
-
@Dr_EmMi @yura_vodyaniy_new А де можна почитати правила групи? Я нічого не рекламував, а просто пропоную українцям роботу. Повідомлення видалили, хоча раніше я вже так робив , коли була потреба і ніхто не видаляв таке.
-
Вибачаюсь, удалив бот 🤖 ще раз відправляйте
-
Зараз провіримо, секунда
-
Шукаю механіка для заміни масла в авто. Напишіть будь ласка в приватні повідомлення
-
Доброго дня! Вже віддали
-
Доброго вечора , чи є ще киця у вас ? Я б дуже хотів
-
Шкода 😢
-
Hello 🍹
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Вітаємо Діана, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Карина ❤️, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇