Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Допомога з записом в українське консульство в Канаді, а також інших країнах! Допоможемо отримати новий або продовжити вже існуючий паспорт Чому обирають нас? Швидке оформлення: економимо ваш час і нерви, забезпечуючи оперативний запис. Низька вартість: наші послуги доступні для кожного, адже ми пропонуємо найкращі ціни. Довіртеся професіоналам і забудьте про бюрократію! Для запису пишіть мені у приватні повідомлення 👇 @irina_slotss
-
Вітаємо Irina Peresunko, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здравствуйте! Есть работа. Находится возле Eaton Centre. Заинтересованных писать в личку.
-
Вітаю Шукаємо Працівника на роботу в клінінг компанії в Торонто. Навчаємо усьому. Стажування 2-5 днів. Важливо: - мати свою машину -невеликий досвід у клінінгу або любити та розуміти як прибирати базово. (Навчаємо працювати з нашими засобами) -знання анг на рівні хоча б а2 для розуміння та спілкування з клієнтами. - Без шкідливих звичок. пунктуальна, ввічлива- оскільки це імідж нашої компанії. Додаткові деталі та нюанси можна обговорити написавши мені в лс. Відразу пишіть свій особистий номер якщо цікаво, щоб можна було набрати і все обговорити.
-
Мені треба людей для масовки: Sat.Nov 09 - Location: Richmond Hill. Time:8am (time might change) Actors Needed: 7 office workers. (Between the ages of 25-35) Sunday Nov 10th - Location: Richmond Hill. Time:8am (time night change) Actors needed: 7 office workers. Between the ages of 25-35 (same people as Saturday if possible) Tuesday. Nov 12 - Location: Richmond Hill Time: 8am Actorts needed: 7 office (same workers as previous days) 2 guards 1 police officer male Напишіть в дірект
-
Вітаємо Grogu, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт, друзі! ❤️ Прямо зараз триває набір на індивідуальне навчання фотографії. Я особисто навчаю, як працювати з інструментами, обробляти фото, ділюся секретами професії, як працювати з клієнтами, створювати унікальні пропозиції та ставати номером один у своєму місті! Навчання проходить дистанційно у зручному форматі та з гнучким графіком.
-
Вітаємо Photographer - Vova, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день! 🌟 На зв'язку школа OsviTech 🚀 Шукаєте кваліфікованого репетитора з іноземних мов? Ми пропонуємо заняття з англійської, польської, чеської, іспанської, італійської, французької та німецької мови. ✅ Пробний урок — абсолютно безкоштовно! 🎁 ✅ Гнучкий графік та індивідуальний підхід до кожного учня! Не втрачайте можливість почати навчання вже зараз! Пишіть нам в особисті повідомлення для запису на перший урок. Зробіть крок до вашої мети разом з OsviTech! 🌍✨
-
Вітаємо Elena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-