Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Alena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Вітаємо Anastasiia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здається кімната з окремою ванною в 2 кімнатному апартаменті за адресою Mabelle Ave, Etobicoke. В будинку є спортзал, басейн, сауна, кінотеатр, гриль зона, баскетбольний корт і тд. Станція метро Islington в пішій доступності. Ціна 1 250CAD (WiFi входить в ціну, паркінгу немає). Оплата за перший та останній місяць, за деталями в дірект.
-
Чи мав хтось досвід із загубленим багажем (Люфтганза+Кондор) я так розумію що він залишився в Франкфурті і не полетів в Канаду Торонто . За який період вони можуть повернути , і чи взагалі повернуть )) думаю також Чи практикують вони доставку .В багажі була дуже цінна річ для мене 😢😭
-
Вітаємо ВІКА, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ті хто вже отримали PR, порадьте юриста/консультанта який допоміг
-
Oh my God😱 Це було нереально круто🤤 Настільки вас було багато🥹. А ваші костюми це щось з роду фантастики🎃💀 3️⃣призових місця, 600💵, але справді обрати було надзвичайно складно, тому що всі ви були неймовірними❤️🔥 Дякуєм кожному хто прийшов, адже саме ви зробили цей вечір🫶🏼 🔜🔜🔜 А вже зовсім скоро, 29 Novembre на вас очікує нова Ukrainian Night, більше інформації вже скоро! 🔜🔜🔜
-
Вітаємо Andrii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый вечер, если у кого-то есть желание зарабатывать от 2000$ в неделю и у вас есть (Тд банк). Напишите мне в лс) Спасибо.
-
Вітаємо Ваня, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт 👋🏼 хто має air compressor для покраски?
-
Бюро перекладів Royal agency, since 2013 В цих надскладних умовах щось планувати досить важко, але в разі необхідності, Royal agency завжди є надійним партнером в реалізації послуг письмового перекладу: ✅ Письмові переклади з/на 40+ мов, апостиль, легалізація, нострифікація. ✅ Переклад особистих документів для фізосіб, юридичної, технічної та іншої документації для бізнесу, міжнародних організацій та держструктур. Оформлення витягу про несудимість. ✅ По всій Україні та з-за кордону. Співпраця онлайн. ✅ Офіційно, зручно та швидко. +380 98 972 79 82 (Viber/Telegram/WhatsApp)
-
В мене було таке на зворотньому шляху (багаж залишився в Франкфурті, я попрямувала в Варшаву), повернули за 5 днів (доставили в готель). Ви звернулись з заявою в аеропорту про втрачений багаж?