Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаєте авто з аукціону? Пропоную допомогу на всіх етапах: • Підбір авто відповідно до ваших побажань та бюджету. • Консультація та супровід у процесі купівлі. • Ставки та покупка. • Допомога з подальшою реєстрацією. Звертайтесь – зроблю процес простим та зрозумілим! Хто шукає собі машину по нижчим за ринок цінах хороший варіант зекономити при правильному підході
-
Вітаємо Алла, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Запрошуємо тебе на духовний денний ретрит Зимового Соцестояння: Прийняття Світла і Темряви в Собі 🌓 Цей день стане твоїм унікальним порталом для глибокого пізнання себе, прийняття своєї тіні та активації світла всередині. Магічним танцем душі і тіла ти очистиш свій розум, з вдячністю відпустиш усе, що більше не служить, і відкриєшся до потужних енергій нового циклу, що почнеться з Зимовим Сонцестоянням, запросивши баланс і гармонію у своє життя. Ми проведемо сильні практики Кундаліні йоги, щоб звільнити енергетичні блоки, відновити зв’язок із Вищим Я і пробудити силу змін. Приєднуйся до нашого Кола, щоб прийняти та вшанувати світло й темряву в собі, наповнитися гармонією та розпочати новий цикл із ясністю і силою 🪐 Якщо ти читаєш це - це твій знак, щоб забронювати своє місце та запросити зимову магію оновлення у своє життя 🪄 💌 для запису напиши в приватні повідомлення до @astrologically
-
t.me/LikuUkraine Дівчата замовляла дитині ліки все прийшло вчасно можливо комусь знадобиться ❤️❤️❤️❤️
-
Вітаємо Дарина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день🌸 Мене звати Катерина, я живу в Торонто. Я закінчила математичний факультет у Польщі Тому із радістю допоможу вашим діткам зрозуміти і полюбити математику🤍 Можу приїхати до вас додому, або онлайн Якщо цікавить пишіть! Викладаю математику від 1-9 класу 20 С$ /година
-
Продаю Форд Фієста 2014р.на МЕХАНІЦІ, 1,6л., бензин, 256000км., мотор коробка працює добре, є трохи корозії лівий задній поріг, резина погана, ходова так собі, знаходиться в Гамільтон, їздив постійно, терміново у звʼязку з відльотом, кому цікаво пишіть 900дол.
-
Погугліть українські танцювальні колективи
-
Вітаю🫡🇺🇦 Вимушений відкрити збір собі на на протез. Так як був ошуканий Запорожцем і його центром Tytanovi. Мене лишили без ноги. Збір на протез OTTOBOCK 3 GENIUM - його ціна 51,919,15$ 2,132,000грн. Наразі знаходжусь в Unbroken «Незламні»… Це моя карта 5168240501159619 Коцюба Володимир Геннадійович На війні я с 2016 року, спочатку в 25 ВДВ, ДШВ. Був визнаний обмежено придатним. При повномоштабному вторгненні повернувся с закордону і прорвався в 15 штурмову бригаду КараДаг «Гвардія Наступу». Бився до останнього як міг. Зараз потребую дороговартісного протезування, хочу далі жити, хочу бути корисним для суспільства. Мені соромно це робити, но без Вас не впораюсь. Буду вдячний за будь-яку підтримку: донат, репост🫡.
-
Продаю Форд Фієста 2014р.на МЕХАНІЦІ, 1,6л., бензин, 256000км., мотор коробка працює добре, є трохи корозії лівий задній поріг, резина погана, ходова так собі, знаходиться в Гамільтон, їздив постійно, терміново у звʼязку з відльотом, кому цікаво пишіть 900дол.
-
I need someone reliable that can help me reduce my work load by helping me sending-and receiving mail from my client and run errands if needed. **NOTE*: You must be in Canada 🇨🇦📍
-
Доброго усім дня 🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Привіт, шукаю кімнату до 1400 $ бажано в downtown або midtown
-
-
Вітаємо Tasicinn, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Andrii Levchenko, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
ПЕРЕЗДАЮ 2-BEDROOM 2-BATHROOM КВАРТИРУ 🏙 АДРЕСА: 181 Mill Street (це Downtown, біля Distillery District) КОЛИ: З 1 січня до 30 червня (6 місяців) ЦІНА зі знижкою: 3000 CAD / місяць КВАРТИРА ▪23 поверх ▪70 м2 ▪Кухня з островом ▪Має вид на CN Tower ▪Парк прям під будинком ▪Тренажерний зал 24/7 ▪Басейн ▪Сауна ▪Коворкінг (щвидкий інтернет) ▪Тераса з барбекю ▪Можна жити з тваринами За деталями пишіть: @andriilevv