Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго усім дня 🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Вітаємо Dr.EmMi, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Вітаємо Валерія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Це тільки при бажанні людини повернутись спрацює. Це не депортація з Німеччини чи щось таке
-
Вітаємо Лариса, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Мене звати Лариса, в маркетингу я 2 роки, маю досвід з 20+ різними проєктами, спеціалізуюсь на рекламі в Instagram та Facebook. 📲 Допомагаю підвищити продажі в декілька разів, завдяки детальному аналізу запитів цільової аудиторії та сегментації потреб ринку, тому знаю які потрібно зробити креативи щоб зацікавили вашу ЦА📊 Пропоную вигідні умови співпраці та приємні ціни💰 Пишіть ваш запит в повідомлення @kushnir_larysa і я бонусом зроблю для Вас приклад рекламної стратегії, яка принесе цільові заявки у перші тижні роботи🎯
-
Доброго вечора. Розумію не реально але я маю надію, що хтось відгукнеться😢. Завтра має бути операція у мого плиміника 2 роки всього йому а така важка доля не вистачає зовсім невеликої суми щоб оплатити операцію. Мати його зараз з ним у лікарні батько їх покинув всі кошти пішли на ліки пробувала взяти кредит всюди відмови.😢 Мені треба завтра до 10 години оплатити, щоб вона відбулася у вівторок Може хтось зможе допомогти по можливості🙏 Потрібна сума всього - 1670грн.🙏 Я поверну протягом місяця. Хто скільки може🙏 Надам усі звіти, все все що потрібно головне допоможіть 😔 53 55 16 11 63 11 91 59 ❤️Дуже щиро вдячна буду за допомогу хочаб 5.10 грн бережи вас бог ❤️🙏🙏🙏🙏🙏
-
Вітаємо Надія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго вечора. Розумію не реально але я маю надію, що хтось відгукнеться😢. Завтра має бути операція у мого плиміника 2 роки всього йому а така важка доля не вистачає зовсім невеликої суми щоб оплатити операцію. Мати його зараз з ним у лікарні батько їх покинув всі кошти пішли на ліки пробувала взяти кредит всюди відмови.😢 Мені треба завтра до 10 години оплатити, щоб вона відбулася у вівторок Може хтось зможе допомогти по можливості🙏 Потрібна сума всього - 1670грн.🙏 Я поверну протягом місяця. Хто скільки може🙏 Надам усі звіти, все все що потрібно головне допоможіть 😔 53 55 16 11 63 11 91 59 ❤️Дуже щиро вдячна буду за допомогу хочаб 5.10 грн бережи вас бог ❤️🙏🙏🙏🙏🙏
-
Вітаємо Христина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Mahmoud, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Kadir, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, цього разу до нас звернулися бійці 82-ої окремої десантно штурмової бригади. Потрібно допомогти підготувати авто до бойових виїздів. Авто було придбано частково за кошти бійців, частково зі збору. Закладеної в бюджет суми на ремонт не вистачає, тому звертаюсь до всіх вас! Всім наперед дякую за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Ремонт авто 82 ОДШБр Ремонт бойового автомобіля 82-ої окремої десантно штурмової бригади 🎯 Ціль: 32 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/39oFCn49KZ 💳Номер картки банки 4441 1111 2856 8916 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/PPKs1yJwzW1jz95S/
-
Здається кімната для 1 людини, 1200$-1300$ з паркінгом,з власною ванною,Steeles&Bathurst(Antibes dr) Комунальні входять у вартість,тільки доплата за вай фай 60$ міс Здається кімната для дівчини 1000$ Sheppard West( до станції метро 10 хвилин пішки) Тільки 1 дівчина Ванна ділиться ще на одну дівчину Для детальної інформації та фото-приват