Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, хто знає, якщо хлопець влетів в Канаду 27 грудня по туристичній візі , але ніяких дозволів на роботу йому не дали ( раніше по такій візі прилітали знайомі і їм давали Work Permit) . На сайті Canada.ca вказано, що будучи в країні можна заповнити анкету , оплачувати і подаватись на Work Permit, якщо : *«• Ви або ваш чоловік/дружина, сімейний партнер або батько маєте дозвіл на тимчасове проживання, дійсний протягом 6 місяців або більше»*- в нього в Канаді син живе більше року . Чи можна подаватись на робочу візу ? Може в хто має додаткову інформацію- буду дуже вдячна за допомогу 🙏
-
Вітаємо The Antiquity Shop, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
доброго дня чи хтось вільний для повної або неповної зайнятості
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплата , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Вітаю, хто подавався на продовження візи або вже продовжив візу ? Чи взагалі це можливо зробити? Ворк перміт я вже продовжив його термін дії довший за термін дії візи.( Можливо хтось знає хорошого міграційного консультанта який допоможе з вирішенням цього питання) дуже дякую
-
Доступні вакансії з хорошою оплатою та бонусами, з понеділка по п’ятницю та вихідні, як на неповний, так і на повний робочий день. Хто зацікавлений, пишіть мені в приват!
-
Є кілька доступних вакансій, які пропонують конкурентоспроможну оплату праці та чудові переваги! У нас є як неповний, так і повний робочий день, з розкладом роботи з понеділка по п’ятницю та деякі вихідні. Якщо ви зацікавлені або знаєте когось, хто може бути зацікавлений, не соромтеся написати мені приватне повідомлення для отримання додаткової інформації!
-
Віддаю ложки, вилки, тарілки, ялинкові прикраси, великий журнальний столик зі шкляним верхом все в дуже хорошому стані.
-
Сдаётся студия, Даунтаун -1800 cad, с 1 февраля, всё включено в стоимость и паркинг тоже, на 1-3 месяца. Две двуспальных кровати, плюс большой диван, мебель, техника, постельное в наличии
-
Доброго вечора потрібно 2чоловіки на роботу на інсталяцію вікон 25+ (бажано з досвідом)
-
Є кілька доступних вакансій, які пропонують конкурентоспроможну оплату праці та чудові переваги! У нас є як неповний, так і повний робочий день, з розкладом роботи з понеділка по п’ятницю та деякі вихідні. Якщо ви зацікавлені або знаєте когось, хто може бути зацікавлений, не соромтеся написати мені приватне повідомлення для отримання додаткової інформації!