Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Alena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всем привет я бы хотела поехать в Торонто но ничего там не знаю кто сможет помочь встретить и помочь с работой ?
-
Чому така спішка? Написали б перед виїздом з Торонто, з вами б люди познайомилися, зустрілися, зробили замовлення?.. а то всі жуліки пишуть по одній схемі: Бігом робіть замовлення, скидайте гроші, бо завтра виїжджаємо! Наче раніше часу не було.
-
Шукаю водія-асистента для бульбашкового шоу! Обов’язки: • Транспортування мене з реквізитом на місце шоу і назад. • Завантаження/розвантаження реквізиту (світло, килими, ракетки тощо), монтаж і демонтаж робочої зони. • Підтримка під час шоу (подати необхідне, включити музику). • Зйомка виступу під час шоу для подальшого використання. Вимоги: • Наявність авто. • Базові навички зйомки для контенту. • Розмовна англійська. • Відповідальність, пунктуальність, стресостійкість. • Любов до дітей і дружелюбність. Умови: • Зайнятість: 3-4 години на подію (включаючи транспортування та шоу). • Часткова зайнятість (PART-TIME). • Станьте частиною команди “Alisha Show” і даруйте магію дітям! Як відгукнутися? Напишіть у Директ для деталей і умов!
-
Вітаємо Dima, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Продаю кросівки New Balance 530 в білому/темно синьому кольорі Розмір 38.5 Стан новий, надягала один раз. Продаю бо надто малі, якщо треба фото- пишіть в особисті. 90$
-
Порадьте будьласка хто возить ліки з України або ж хто летить в Торонто найближчим часом
-
В інтернеті всі кажуть що мол ігри швидше на скидки ідуть на дисках ніж онлайн
-
Вітаємо oops, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
-
Порадьте будьласка хто возить ліки з України або ж хто летить в Торонто найближчим часом
-
Можливо ти інчі переплутав з міліметрами?)))
-
Якщо замовляєте через наших то взнавайте наперед про ціну і розрахунок вже в Канаді. Маю гіркий досвід. Навіть 2.