Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Порадьте будьласка хто возить ліки з України або ж хто летить в Торонто найближчим часом
-
В інтернеті всі кажуть що мол ігри швидше на скидки ідуть на дисках ніж онлайн
-
Вітаємо oops, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
-
Порадьте будьласка хто возить ліки з України або ж хто летить в Торонто найближчим часом
-
Можливо ти інчі переплутав з міліметрами?)))
-
Якщо замовляєте через наших то взнавайте наперед про ціну і розрахунок вже в Канаді. Маю гіркий досвід. Навіть 2.
-
Дякую за відповідь, чи не не можете дати посилання на саме ту аптеку про яку йде мова ?
-
Вітаємо Liz, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт, друзі! ❤️ Запускаю індивідуальне навчання фотографії для тих, хто хоче знімати круті фото, працювати з клієнтами та будувати кар’єру у цій сфері. Я навчу тебе всьому: від роботи з камерою та обробки до секретів успішної співпраці з клієнтами. Навчання дистанційне, зручний формат і гнучкий графік. Готовий стати фотографом, якого всі знають? Пиши в директ — почнемо! 🚀
-
У нас є декілька вакансій із чудовою оплатою та перевагами, як на неповний робочий день, так і на повний робочий день, заплановано з понеділка по п’ятницю та у вихідні дні. Напишіть мені, щоб дізнатися більше, якщо ви зацікавлені або знаєте когось, хто може бути зацікавлений!
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Вітаємо Maksym, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Mariana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здраствуйте. Меня зовут Марʼяна. Я предоставляю широкий спектр маркетингових услуг. Какие услуги я предоставляю: • Таргетированая реклама • SMM ведение • Google ads • SEO • Сайты • Создание чат бота Предлагаю бесплатную консультацию.Интересно, пишите «+» в личние сообщения.