Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, до нас звернулися бійці ППО, які прикривають небо безпосередньо на лінії зіткнення. Тобто зі всих сил не дають можливості загарбникам запускати в повітрі по бійцям сил оборони України все, що в них є. Потрібно допомогти відремонтувати їх бойовий автомобіль, доречі, який з ними з початку повномасштабного вторгнення кацапів! Друзі, наперед дякуємо за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На ремонт авто ППО На ремонт бойвого автомобіля воїнів ППО. 🎯 Ціль: 60 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/3o74ccYTHH 💳Номер картки банки 4441 1111 2052 2127 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/v/1FDTtpXgaj/
-
🎉 Унікальна Українська Вечірка у Tea Va See Lounge! 🇺🇦🔥 Приготуйтеся до чогось абсолютно нового! Перший і найгарячіший захід цього року — тільки для тих, хто цінує справжню українську атмосферу! 🗓️ 17 січня 🕘 21:00 — 02:00 📍 Tea Va See Lounge 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1 На тебе чекає: 💃 Енергійні танцівниці, які створять справжнє шоу на танцполі. 🎧 DJ Babaskin — зарядить вечір кращими хітами! 🍸 Смачні страви та авторські коктейлі — задоволення для кожного гостя. 💨 Вишукані кальяни для ідеального релаксу. 🎶 Українська атмосфера та улюблені мелодії, що зігріють серце. 🔞 Вік: 21+ 👗 Дрес-код: Елегантний. Жодного спортивного одягу, капелюхів чи худі. 💵 Вхід: $25 (готівка). ✨ Не пропустіть шанс розпочати рік так, як це роблять справжні party lovers! 🔗 Деталі та бронювання столиків — за номером телефону: +1 (647) 539 7177
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка нормального сімейного лікаря десь поблизу метро кіплінг-діксі роуд. Мова спілкування значення не має.
-
Вітаємо Maria, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Пробачте Заради Бога що прошу Допомоги для своїх дітей від безвихідного становища Я з моїми дітьми у лікарні В данний момент дуже потрібні ці ліки дуже🙏 Пульмікорт в інголятор та Антибіотик Аугментін в суспензії 200мл Та 2 катетери Може хтось зможе позичити цю суму 681 гривеня 50 копійок Або може хтось зможе привезти саме ці ліки а не гроші.. Буду вдячна будь якій допомозі Мені дуже незручно в нашому житті таке вперше що немає до кого звернутись але у сина була операція і усі кошти пішли на операцію старшому синові Родичів немає нікого Пробачте мені дуже соромно кожна мати хворої дитини мене зрозуміє... Немає можливості навіть купити туалетного паперу... до понеділка зможу о першій половині дня повернути на колінах буду вдячна надам будь-які документи докази безвихідне становище І я молюся, що х відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте мені дуже соромно
-
Вітаємо Анна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, до нас звернулися бійці ППО, які прикривають небо безпосередньо на лінії зіткнення. Тобто зі всих сил не дають можливості загарбникам запускати в повітрі по бійцям сил оборони України все, що в них є. Потрібно допомогти відремонтувати їх бойовий автомобіль, доречі, який з ними з початку повномасштабного вторгнення кацапів! Друзі, наперед дякуємо за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На ремонт авто ППО На ремонт бойвого автомобіля воїнів ППО. 🎯 Ціль: 60 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/3o74ccYTHH 💳Номер картки банки 4441 1111 2052 2127 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/v/1FDTtpXgaj/
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Привіт, напиши краще в Двіж в Торонто, там думаю точно знайдеш хто виходить гуляти)
-
Вітаємо Анастасия, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Может кому нужен бензин 87 ? Vaughan
-
Вітаємо Олег, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всем привет. Возможно,у кого-то была такая ситуация: Продлила work permit еще в марте прошлого года ,в мае пришло одобрение. Но физический документ ,до сих пор не получила ! Куча писем и жалоб было им написано . Ноль реакций . В апреле уже заканчивается старый .